29 / 03 / 2024

başaran inşaat mina towers

başaran inşaat mina towers

Başaran İnşaat yetkilileri kalan son imzalara rağmen vatandaşların aradaki metruk binalardan ve yaşam standardı düşen muhitten daha fazla mağdur olmamaları için boşaltım kararını alıp tahliyeleri gerçekleştirmiş bulunuyor...

Fikirtepe Mina Towers projesi!

Toplam 345 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek Fikirtepe Mina Towers projesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede toplam 6 adet kule yer alacak...

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

başaran inşaat mina towers Haberi

başaran inşaat mina towers


Başaran İnşaat Fikirtepe'de bir ilki gerçekleştirerek semtin en işlek ve en değerli mekanı olan mandıra caddesinde anlaştığı iki adasından birinde boşaltımı gerçekleştirdi.



Başaran İnşaat iki ay önce gönderdiği boşalt tebligatlarının ardından boşaltılan mülklerin yıkımına hazırlanmakta. Ada içerisinde boşaltılmamış tek tük yapıların kalmasının yanında adada yüzde 100 imza bütünlüğü henüz sağlanmadığı ama imzaların tamamlanmasının da an meselesi olduğu Fikirtepe Haber'e gelen bilgiler arasında.




Fikirtepe Haber'e ulaşan bilgilere göre, Başaran İnşaat yetkilileri kalan son imzalara rağmen vatandaşların aradaki metruk binalardan ve yaşam standardı düşen muhitten daha fazla mağdur olmamaları için boşaltım kararını alıp tahliyeleri gerçekleştirmiş bulunuyor.





Peki bu kadar cazip ve değerli olan Mandıra Caddesinde anlaşmak neden zor?



Böyle bir soru Karşısında Fi-KENTDER olarak Fikirtepe Haber'e kısaca, Cadde üstündeki parsel sahipleri zamanla...