28 / 03 / 2024

Başarır İnşaat kentsel dönüşüm projesi

Başarır İnşaat kentsel dönüşüm projesi

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Başarır İnşaat rotasını kentsel dönüşüm projelerine çevirdi. Fikirtepe'de yeni bir proje yapmayı hedefleyen Başarır İnşaat imar planlarının onaylanmasını değerlendirdi...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ziver Kerim Başar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başarır İnşaat 3 ilde enerji santralleri yapacak!

Başarır İnşaat 35 milyon dolarlık yatırım bedeliyle 3 enerji santrali inşa edecek. 22 yıldır gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren firma yeni girişimlerle gündeme geliyor.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 800 konutluk proje geliyor!

Fikirtepe’de 800 konutluk projeye başlamayı planlayan Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Fikirtepe bölgesinde Bağdat Caddesi’ndeki gibi bir fiyat düşüşü olmayacağını belirtti.

Gayrimenkul şampiyonu Evrim Kırmızıtaş başarısının sırrını açıkladı!

Gayrimenkul dünyasında satışlarda dünya şampiyonu olup büyük ödüllerle dönen Evrim Kırmızıtaş başarısının sırrını açıkladı.

Başarır İnşaat yeni projelerine başlayacak!

Başarır İnşaat 2017'de gayrimenkul projelerine start veriyor. 14 milyon dolarlık enerji yatırımı planlayan firma ardından konut projelerine yoğunlaşacak.

Konuta KDV indirimi hem tüketiciye hem de üreticiye kazandıracak!

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, konutta KDV indirimi ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

Türkiye ekonomik büyümede yeniden ivme yapacak!

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır 2016-2017 yılını değerlendirdi. İşte Alptekin Başarır'ın değerlendirmesi..

Başarır İnşaat kentsel dönüşüm projesi Haberi

Başarır İnşaat kentsel dönüşüm projesi

Türkiye'de sadece gayrimenkul değil, enerji sektöründe de yatırımlarının devam ettiğini söyleyen Alptekin Başarır, bu alana toplam 50 milyon dolara yakın bir yatırım yaptıklarını kaydetti. Başarır, "İnegöl ve Osmaniye'de toplam 30 milyon dolarlık iki santralimiz sene sonunda faaliyete girecek. 


Önümüzdeki ay da 20 milyon doların üzerinde yatırım yaptığımız Erzurum'da bir santralimizin temelleri atılacak" dedi. 

Türk gayrimenkul sektöründe şimdiye kadar orta ve üst sınıfa hitap eden projeler geliştiren Başarır İnşaat, kentsel dönüşümle de yakından ilgileniyor. 


Başarır İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, "Kentsel dönüşümle birlikte ortaya arsa ve konut arzı çıktı. Bundan sonra İstanbul'un dışına doğru yapılan göç, içe doğru olabilecek" dedi. 

Kentsel dönüşüm kapsamında Yakacık ve Kartal'da birkaç araziyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü anlatan Başarır, "Buradaki arazilerle ilgili büyük bir aşama kaydettik. 

Gerekli hazırlıklar yapıldıktan soma,...