29 / 03 / 2024

başbakanlık özelleştirme idaresi başkanlığı uzman yardımcılığı giriş sınavı

başbakanlık özelleştirme idaresi başkanlığı uzman yardımcılığı giriş sınavı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29147 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafında yapılan uzmanlık sınavlarına ilişkin değişiklik...

ÖİB Kütahya Merkez'deki maliye hazinesine ait binaları özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Kütahya Merkez Enne mahallesinde bulunan Maliye Hazinesine ait 261 ada 322 parsel no.lu taşınmaz ve bu taşınmaz üzerinde bulunan binaları özelleştiriyor.

Riva'da özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan 16 bin 652 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar ile üzerindeki binalar özelleştirilecek.

ÖİB'den Ankara'da 22 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'daki 22 alan satış usulü ile özelleştiriliyor. İhaleler 5 Eylül ve 12 Eylül'de yapılacak..

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 7 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Yenimahalle'deki 7 alan satış usulü ile özelleştiriliyor..

ÖİB Menzelet ve Kılavuzlu HES'i 15 milyon TL'ye özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Menzelet ve Kılavuzlu HES'i özelleştiriyor. İhale 15 milyon TL geçici teminat bedeli ile yapılacak.

Kırşehir Merkez'de 8 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde yer alan 8 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor..

Sümer Holding ve Maliye Hazinesi özelleştirme ihaleleri ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding ve Maliye Hazinesi gayrimenkullerini özelleştiriyor. Özelleştirme ihalelerin son teklif verme tarihi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 11 özelleştirme!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'deki 11 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Özelleştirmeler için son teklif verme tarihi 26 Nisan 2017 olarak belirledi.

ÖİB Malatya Yeşilyurt özelleştirme ihalesi iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt ilçesi, Yakınca Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin ihalelerini iptal etti. Duyuru bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Didim'de Özelleştirme İdaresi'ne devredilen parselle ilgili imza kampanyası!

Didim’de mülkiyeti Hazine’ye ait olan ve imar planlarına rekreasyon alanı olarak işaretlenen 1020 parselin Hazine’den alınarak, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'ne verilmesine itirazına ilişkin imza kampanyası başlatıldı.

ÖİB'den Kırşehir Kındam'da 6 özelleştirme ihalesi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez'deki Kındam Mahallesi'nde bulunan arsaları özelleştiriyor. Arsalar 6 ayrı ihaleyle satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleler 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Didim'de Özelleştirme İdaresi'ne verilen alan gündemde!

Hazineye ait olan Didim’de Planlarda Rekreasyon alanı olarak görülen 1020 parsel’in Hazineden alınarak Başbakanlık Özelleştirme İdaresine verilmesinin ardından yerin ne amaçlı kullanılacağı ve rekreasyon alanı olarak yeniden kalması konusunda toplantı düzenlendi.

Sümer Holding Çankaya özelleştirme ihalesi ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding A.Ş.'nin Çankaya'daki Depolu Mağaza'nın özelleştirme ihalesini 6 Ekim 2016 tarihine erteledi.

başbakanlık özelleştirme idaresi başkanlığı uzman yardımcılığı giriş sınavı Haberi

başbakanlık özelleştirme idaresi başkanlığı uzman yardımcılığı giriş sınavı

YÖNETMELİK


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİNDE


DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 25/6/2012 tarihli ve 28334 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinin 6 ncı maddesinin birinci fıkrasının ilk cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.


“Uzman yardımcılığı giriş sınavı yazılı ve sözlü veya İdarece uygun görülmesi halinde yalnızca sözlü sınavdan oluşur.”


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 7 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “başvuru süresinin bitiminden en az otuz gün önce” ibaresinden sonra gelmek üzere, “Resmî Gazete’de,” ibaresi eklenmiştir.


MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.


“c) Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.”


MADDE 4 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.


MADDE 5 – Bu Yönetmelik hükümlerini Özelleştirme...