16 / 04 / 2024

Basın Ekspres yolu Antplato projesi

Basın Ekspres yolu Antplato projesi

Ant Yapı tarafından 35 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje, Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Antplato projesi sosyal alanları hakkındaki bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Esta Basın Ekspres Projesi iletişim!

Esta Basın Ekspres Projesi İstanbul Halkalı Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Proje Esta İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Basın Ekspres Yolu kentsel bir kimlik kazanarak değerleniyor!

MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, özellikle son yıllarda hızla değer kazanan Basın Ekspres Yolu ve çevresinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Basın Ekspres Yolu inşaat projelerinin gözdesi oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında Basın Ekspres Yolu'nun inşaat projeleriyle nasıl değerlendiğini açıkladı. İşte o haber...

Nef Basın Ekspres Yolu fiyatlar!

Nef Basın Ekspres Yolu Projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projede 100 daire ön satışa sunuldu...

Nurol Park Basın Ekspres güncel fiyat!

Nurol Park Evleri, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde Nurol GYO tarafından hayata geçirildi. Projede cazip ödeme fırsatları sizleri bekliyor...

Basın Ekspres yolu Antplato projesi Haberi

Basın Ekspres yolu Antplato projesi



Antplato projesi sosyal alanları arasında ortak resepsiyon hizmeti de bulunan proje 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 25 katlı tek blok halinde yükselen Antplato projesi 180 ofisten meydana geliyor.  Projenin teslim tarihi 2 sene sonra olarak öngörülüyor. 




Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e çok yakın mesafede bulunan projede 180 ofis yer alıyor. Antplato projesi sosyal alanları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 50 milyon dolar yatırım bedeliyle Basın Ekspres Yolu üzerindeki proje Ant Yapı imzası taşıyor.




Antplato fiyat bilgisi:

1032 metrekareye kadar büyütülen modüler sistemdeki ofislerin yer aldığı projenin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL' den başlıyor. Ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.




Antplato projesi sosyal alanları:

Projede toplantı salonları, çevreye duyarlı sistemler, ortak resepsiyon ve sekreter hizmeti, spor...