20 / 04 / 2024

Antplato projesi sosyal alanları!

Antplato projesi sosyal alanları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antplato

Ant Yapı tarafından 35 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje, Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Antplato projesi sosyal alanları hakkındaki bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.





Antplato projesi sosyal alanları arasında ortak resepsiyon hizmeti de bulunan proje 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 25 katlı tek blok halinde yükselen  Antplato  projesi 180 ofisten meydana geliyor.  Projenin teslim tarihi 2 sene sonra olarak öngörülüyor. 




Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e çok yakın mesafede bulunan projede 180 ofis yer alıyor. Antplato projesi sosyal alanları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 50 milyon dolar yatırım bedeliyle Basın Ekspres Yolu üzerindeki proje  Ant Yapı  imzası taşıyor.




Antplato fiyat bilgisi:

1032 metrekareye kadar büyütülen modüler sistemdeki ofislerin yer aldığı projenin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL' den başlıyor. Ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.




Antplato projesi sosyal alanları:

Projede toplantı salonları, çevreye duyarlı sistemler, ortak resepsiyon ve sekreter hizmeti, spor merkezi, kafeler ve restoranlar mevcut.



Antplato projesi iletişim

Telefon: 0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: www.antplato.com

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön