27 / 04 / 2024

Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel

Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel

Ant Yapı tarafından 35 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje, Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Antplato projesi sosyal alanları hakkındaki bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

Ataköy’de konumlanan JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açmaya hazırlanıyor.

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

Marriott International'dan 6 yeni otel geliyor!

Marriott International Aktarlı Grup ile Türkiye’nin önemli merkezlerinde 6 otel açmak üzere bir anlaşma imzaladı.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel Haberi

Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel



Antplato projesi sosyal alanları arasında ortak resepsiyon hizmeti de bulunan proje 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 25 katlı tek blok halinde yükselen Antplato projesi 180 ofisten meydana geliyor.  Projenin teslim tarihi 2 sene sonra olarak öngörülüyor. 




Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e çok yakın mesafede bulunan projede 180 ofis yer alıyor. Antplato projesi sosyal alanları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 50 milyon dolar yatırım bedeliyle Basın Ekspres Yolu üzerindeki proje Ant Yapı imzası taşıyor.




Antplato fiyat bilgisi:

1032 metrekareye kadar büyütülen modüler sistemdeki ofislerin yer aldığı projenin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL' den başlıyor. Ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.




Antplato projesi sosyal alanları:

Projede toplantı salonları, çevreye duyarlı sistemler, ortak resepsiyon ve sekreter hizmeti, spor...