24 / 04 / 2024

Antplato projesi son durum

Antplato projesi son durum

Ant Yapı, çok özel ve iddialı bir projeyi tamamına erdiriyor. İlk ofis projemiz olan Antplato’da yıl sonu itibarı ile dış cephe kaplanacak, içeride de ince mekanik ve elektrik imalatları tamamlanacak.

Antplato projesi sosyal alanları!

Ant Yapı tarafından 35 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje, Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Antplato projesi sosyal alanları hakkındaki bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

TOKİ Kırklareli projesi geliyor! Son 3 gün! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Kırklareli projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Gaziray Projesi'nde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziray Projesi'ndeki son durumu inceledi.

Musul'da son bir yılda 465 imar projesi hayata geçirildi!

DEAŞ'ın saldırıları ve sonrasında yaşanan çatışmalar nedeniyle büyük zarar gören Irak'ın Musul kentinde, son bir yılda 465 imar ve kalkınma projesi hayata geçilirdi.

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Bolu Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte projede son durum...

Antplato projesi son durum Haberi

Antplato projesi son durum

Ant Yapı , çok özel ve iddial ı b ir proj ey i tamamına erdiriyor. İlk ofis projemiz olan Antplato’da yıl sonu itibarı ile dış cephe kaplanacak, içeride de ince mekanik ve elektrik imalatları tamamlanacak. 


Antplato konumuyla ve tasarımıyla çok özel bir proje. İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan ofis bölgesi olan ve Atatürk Havalimanı ile yeni yapılacak İstanbul üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde... Basın Ekspres Yolu, uzmanlara göre konut, alışveriş merkezi, ofis ve otel yatırımları kapsamında İstanbul’un yeni Maslak hattı konumunda. Yükselen bir yatırım bölgesi olan bu hat; Küçükçekmece, Bağcılar ve Bahçelievler gibi hızla gelişen üç ilçeye sınırı olmasının yanı sıra E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir aks. Ayrıca bölge etrafında ofis, alışveriş...