18 / 04 / 2024

Asrın Konutları'nda sosyal alanlar çatıda bulunuyor!

Asrın Konutları'nda sosyal alanlar çatıda bulunuyor!

Kuran İnşaat tarafından Esenyurt' ta insa edilen Asrın Konutları' nda daireler teslim edilmeye başlandı. Tapuları verilen projede sosyal alanların ise çatıda bulunması dikkat çekiyor.





Kuran İnşaat tarafından Esenyurt'ta insa edilen Asrın Konutları'nda daireler teslim edilmeye başlandı. Tapuları verilen projede sosyal alanların çatıda bulunması dikkat çekiyor.


ESENYURT'TA Kuran İnşaat tarafından inşa edilen Asrın Konutları, 75-215 metrekare büyüklüğündeki daireleri müşterilerine teslim etmeye başladı. 258 daire ve 3 dükkandan oluşan projenin tapuları ise sahiplerine hemen veriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 olarak planlanan dairelerde ocak fırmdavlumbaz ankastre standart olarak bulunuyor. Beylikdüzü E-5 girişinde konumlanan Asrın Konutları'ndan tek bir vasıta ile şehir merkezine ulaşmak mümkün. Daire fiyatlarının 150 bin liradan başladığı projenin eğitim kurumlarına yakınlığı da dikkat çekiyor. Asrın Konutları, toplam üç üniversite, 11 lise, 39 ilköğretim, 17 anaokulu ve 27 dershanenin tam merkezinde konumlanıyor. Projede deprem güvenliği de ön plana çıkıyor. Son deprem yönetmeliği doğrultusunda fore kazık sistemi destekleri ve 6 bodrumu ile deprem güvenliğini öncelikli tutan proje mimarisiyle de dikkat çekiyor. Osmanlı mimarisi ve modern mimarinin sentezinden oluşan Asrın Konutlarının yüzde 60'ınm satışı da tamamlanmış durumda. Proje, yüzde 30 doluluğa sahip. Sosyal tesisler bay ve bayanlara ayrı kapalı yüzme havuzları, saunalar, spor salonları ve SPA salonları tasarlanan projede 120 öğrenci kapasiteli 0-5 yaş kreş bulunuyor. 


TAZİYE EVİ DE VAR 216 metrekare market, 580 metrekare ibadethane bölümü, aynı anda üc ayrı grubun sohbet edebileceği odalar bulunuyor. Her türlü ayrıntının düşünüldüğü projede, taziye evi, çatı cafe-restaurant, çatıda 300 m'lik yürüyüş ve kosu parkuru, çatı acık hava fitness-basket ve voleybol sahaları, her yas grubu için oyun salonları, bay-bayan kuaför salonları, bayanlara yönelik çamaşırhane ve çamaşır hizmetleri gibi imkanlar da sunuluyor. 


Fulya Erdem/ Star Gazetesi


Geri Dön