24 / 04 / 2024

başiskele ne zaman satışa çıkıyor

başiskele ne zaman satışa çıkıyor

Pekdemir İnşaat güvencesiyle Kocaeli'nde hayata geçirilen Başiskele projesinde fiyatlar belli oldu. 15 Mart gibi satışa çıkması planlanan projede, daireler metrekaresi bin TL'den satışa sunulacak.

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 77 bin 376 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları ne zaman?

Toplam 78 adet konutun satışa sunulacağı TOKİ Balıkesir Gönen'de fiyatlar 64 bin 113 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman?

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 11 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman?

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.043 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Konutları fiyatları 90 bin 625 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Samsun Ladik TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Dairelerin 71 bin 154 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Samsun Ladik 2. Etap'ta 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Samsun Ladik TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Ordu Mesudiye TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplamda 204 tane daireden meydana gelen Ordu Mesudiye Belediye Projesi'nde 8 bin 164 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Ordu Mesudiye TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

Toplam 2 konutun satışa sunulduğu TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başladı. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman bitiyor?

2 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Giresun Dereli Evleri'ne başvurular bugün başladı. Peki TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Ankara Haymana başvuruları ne zaman bitiyor?

Daire fiyatlarının 77 bin 699 TL'den başladığı TOKİ Ankara Haymana Evleri'nde 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Ankara Haymana başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

167 konutu bulunan TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi Konutları'nda başvuru işlemleri sırasında 1.000 TL ödeme yapılıyor. Peki TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

Samsun Ladik TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

8 bin 538 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Samsun Ladik TOKİ Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki Samsun Ladik TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

başiskele ne zaman satışa çıkıyor Haberi

başiskele ne zaman satışa çıkıyor

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele'de hayata geçirilecek olan projenin, Mart ortaları gibi satışa sunulması planlanıyor. 6 farklı tipte 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer alacağı projede toplam 936 konut yer alacak. Dairelerin metrekaresi bin TL'den satışa sunulacağı Pekdemir İnşaat Başiskele projesi, Kocaeli'nin en büyük konut projesi olma özelliği taşıyor. 2015'te tamamlanması planlanan projenin yüzde 75'ini yeşil alan oluşturacak. Geniş rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları ve sosyal donatıların yer alacağı projenin ismi, görselleri ve ödeme seçenekleri lansmanda açıklanacak. 


Şengül...