27 / 04 / 2024

başiskele projesinde ev fiyatları

başiskele projesinde ev fiyatları

Pekdemir İnşaat güvencesiyle Kocaeli'nde hayata geçirilen Başiskele projesinde fiyatlar belli oldu. 15 Mart gibi satışa çıkması planlanan projede, daireler metrekaresi bin TL'den satışa sunulacak.

Park Mavera 3 Başakşehir ev fiyatları!

Park Mavera 3 Başakşehir ev fiyatları 2+1'lerde 515 bin liradan başlıyor. Park Mavera 3 projesinde 723 daire ve 31 ticari ünite olacak...

Kocaeli Başiskele'de 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kullar ve Yenköy Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı.Sanayi Alanı ev İlköğretim Tesis Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 7 milyon 347 bin 825 olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele yeni hizmet binası için çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de 13.3 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Başiskele Fatih Mehallesi'nde bulunan 15 tarlayı satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül'de gerçekleştirilecek arsaların bedeli 13 milyon 393 bin 763 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi’nin yeni binasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir ev fiyatları!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir ev fiyatları 584 bin 300 TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi 2018'de tamamlanacak...

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Başiskele Belediyesi, Yeniköy'deki arsayı satamadı!

Başiskele Belediyesi, sahibi olduğu Yeniköy Sepetlipınar mevkiindeki 4.333 metrekare büyüklüğündeki değerli arazi ile ilgili dün 3'üncü kez satış ihalesine çıktı.

Kocaeli Başiskele'de okullara yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sosyal donatı alanları inşa ediliyor.

başiskele projesinde ev fiyatları Haberi

başiskele projesinde ev fiyatları

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele'de hayata geçirilecek olan projenin, Mart ortaları gibi satışa sunulması planlanıyor. 6 farklı tipte 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer alacağı projede toplam 936 konut yer alacak. Dairelerin metrekaresi bin TL'den satışa sunulacağı Pekdemir İnşaat Başiskele projesi, Kocaeli'nin en büyük konut projesi olma özelliği taşıyor. 2015'te tamamlanması planlanan projenin yüzde 75'ini yeşil alan oluşturacak. Geniş rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları ve sosyal donatıların yer alacağı projenin ismi, görselleri ve ödeme seçenekleri lansmanda açıklanacak. 


Şengül...