28 / 03 / 2024

Başkent Milli Emlak satılık kamu konutu

Başkent Milli Emlak satılık kamu konutu

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutunu satışa çıkardı...

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Başkentte 69 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan hem yüzde 20 indirim hem 8 taksit fırsatı! 

Başkent Hisar Milli Emlak, Ankara ili, Beypazarı ilçesinde yer alan 69 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksit ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara'da satışa sunulan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

Ankara'da İmarlı 7 arsa satılacak! Hem yüzde 20 indirim hem de 8 taksitle arsa fırsatı! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 7 arsayı satışa çıkardı.

Başkentte 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla 13 adet arsa satılıyor! Bu tarihe dikkat! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ilinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Başkentte yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 2 arsa satılıyor! Konut imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Karşıyaka ve Kusunlar mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa fırsatı! 361 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Başkent Milli Emlak, Ankara ili, Çankaya, Sincan ve Akyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara’da 750 bin TL’ye konut fırsatı! 8 Şubat 2023’e kadar başvurunuzu tamamlayın!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Sincan, Yenimahalle ve Çankaya'da bulunan 4 adet kamu konutunu 2886 sayılı Kanun'un 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satıyor.

Milli Emlak o ildeki 2+1 ve 3+1 konutları 24 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Başkent Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan, Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 2+1 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 8 taksitle satılık 4 arsa! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ve Eitmesgut ilçelerinde yer alan 4 arsayı 8 taksitle satışa sunuyor. İşte başkentteki arsaların fiyatları...

Başkent Milli Emlak satılık kamu konutu Haberi

Başkent Milli Emlak satılık kamu konutu

Başkent Milli Emlak Dairesi tarafından, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutu satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 15 Mart tarihinde saat 10:10'da gerçekleştirilecek. 

İlan metni: 

Ankara İli, Çankaya ve Keçiören İlçesinde bulunan ve yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların (kamu konutları) ; karşılarında belirtilen tarih ve saatinde Çankaya İlçesinde bulunanlar Anıt Emlak Müdürlüğünce, Keçiören İlçesinde bulunanlar  Seymen Emlak Müdürlüğünce İzmir-1 Cad. No:35  (İhale Salonu)  Kızılay/Çankaya/ANKARA  adresinde oluşturulacak Komisyon huzurunda;  2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır.    

1-İhaleye katılacak isteklilerin ;
a) ) Geçici Teminat Bedelinin Muhasebe Müdürlüklerine veya Malmüdürlüklerine yatırıldığına dair makbuzun, Teminat Bedelinin Banka aracılığı ile ödenmesi halinde ise...