19 / 04 / 2024

Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina nerede

Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina nerede

West Wall Marina satılık villalar 3 oda 2 salondan 7 oda 2 salona kadar değişiyor. West Wall Marina Villaları Beylikdüzü'nde metrekare birim fiyatı 2 bin dolardan başlıyor

Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina nerede?

Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Yakuplu deniliyor. Projede yer alan villalar Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola - Katamaran, Alesta ve Kalipso olarak adlandırıldı..

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Batıyakası'nın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batıyakası projesine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası'nın değeri ne kadar oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili tüm detaylar...

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Batıyakası ön talep fırsatı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Kartal'daki Batıyakası projesinde ön talep süreci başladı. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina nerede Haberi

Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina nerede

West Wall Marina Vilları İstanbul Beylikdüzü'nde Batı Duvarı İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. West Wall Marina satılık villa bilgilerine geçmeden önce projeyi anlatalım.


7 farklı tipte tasarlanan West Wall Marina Villaları Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola - Katamaran, Alesta ve Kalipso olarak adlandırılıyor.


West Wall Marina toplam 64 adet villadan meydana geliyor. West Wall Marina satılık villa tipleri 3 oda 2 salondan 7 oda 2 salona kadar farklılık gösteriyor.  


West Wall Marina Villaları Beylikdüzü ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız ya da banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.


West Wall Marina Villaları teslim tarihi hemen olarak belirlendi. West Wall Marina satılık villa fiyatları kapsamında metrekaresi 2 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


West Wall Marina Villaları sosyal olanakları arasında restoran, cafe,...