26 / 04 / 2024

Batıçim Çimento nerede

Batıçim Çimento nerede

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş .tarafından bugün Kamu Aydınlatma Paltformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Çimento sözleşmenin 19. maddesini tadil ettire cek...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

İstanbul’la ilgili son dakika gelişmesi! Üç ilçe o bölgeye taşınıyor!

Deprem nedeniyle oluşturulacak Ulusal Risk Kalkanı projesinin toplantısı sonrası önemli açıklamalar geldi. Buna göre İstanbul’da 3 ilçenin taşınabileceği belirtilirken, yeni yerleşim yerlerinin nerede olacağı da belirlendi.

Emlak Konut GYO Batıyakası 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO Batıyakası projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası projesi nerede? İşte Emlak Konut GYO Batıyakası projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Batı Şeria’da yeni Yahudi yerleşim birimleri inşa ediliyor!

Filistin Devlet Başkanlığı sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, İsrail'in Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri yapılmasına devam etme yönündeki kararlarına ilişkin konuştu. Rudeyne, "ABD yönetimine ve uluslararası topluma meydan okuma'' açıklamasında bulundu.

İsrail, Batı Şeria’da Yahudi yerleşim birimi inşa edecek!

Amona Yahudi yerleşim biriminin sakinlerine, Batı Şeria’nın Nablus kentinde yeni bir Yahudi yerleşim birimi inşa edilecek.

BM'den Batı Şeria'daki yerleşim planına tepki!

Birleşmiş Milletler, önceki gün İsrail parlamentosunda kabul edilen İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimlerini meşrulaştıra yasaya sert tepki gösterdi.

İsrail, Batı Şeria'da 3 bin yerleşim yeri planlıyor!

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'da 3000'den fazla yerleşim yeri için plan yaptığını açıkladı. İsrail, sürdürdüğü yerleşim politikalarıyla bölgedeki nüfusunu arttıyor.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Batı Şeria’da 4 bin 200 konutluk Yahudi yerleşim projesi onaylandı!

İsrail Planlama ve İnşaat Komitesi, işgal altındaki Batı Şeria'da 4 bin 200 konutun yer alacağı yeni yerleşim birimi inşa projesini onayladı

Batı Anadolu, 2017 sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batıçim, Batısöke, Batıbeton, Batıenerji ve Batıliman şirketlerinden oluşan Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor.

Batıçim Çimento nerede Haberi

Batıçim Çimento nerede

Batıçim Batı Anadolu Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Esas Sözleşmemizin 19.maddesinin tadili için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda...