19 / 04 / 2024

Batışehir Cadde satılık mağaza

Batışehir Cadde satılık mağaza

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Bahçeşehir Hayat satılık!

Lansmanı bu ay içerisinde gerçekleşecek olan Bahçeşehir Hayat projesi 138 daire ve 12 ticari alandan meydana geliyor. Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Proje altı katlı bloklar halinde İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi...

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları minimum 334 bin TL'den başlıyor. Üç etaptan oluşan projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları minimum 310 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra 100'ün üzerinde ticari birime de yer veriliyor...

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık!

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Proje Asaf İŞ Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Ümraniye Şehir Konakları satılık ev fiyatları!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor. Ümraniye Şehir Konakları satılık ev fiyatları 445 bin 500 TL'den başlıyor...

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Batışehir Cadde satılık mağaza Haberi

Batışehir Cadde satılık mağaza

Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde cadde dükkanları ve mağazalar için ön talep süreci başladı. Toplamda 167 bin metrekareden meydana gelen Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında satınalma ya da kiralama yapabiliyorsunuz. 


Batı Cadde olarak da anılan cadde dükkanları ve mağazalar tekstil, finans, gıda, hizmet amaçları için tercih ediliyor. Depo istediğinize bağlı olarak seçebileceğiniz Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında alanlar 0-100 metrekare, 101-200 metrekare, 201-300 metrekare ve 301 metrekare ile üzeri olarak şekillendirildi. 



Batı Cadde kısmında yapılan ödemeler firma bünyesinde kısa vade ya da banka kredisi ile uzun vade olarak belirlendi. Batı Cadde sadece Batışehir projesinde oturanlara değil herkese açık tasarlanıyor. 


TEM Otoyolu yanındaki Batı Cadde projesinde seçkin mağazalardan meydana gelen geniş bir yelpazede 107 farklı mağaza sunuluyor. Fiyatların henüz belli olmadığı projede; Emlak Konut...