24 / 04 / 2024

Batışehir nerede yükseliyor

Batışehir nerede yükseliyor

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Batışehir nerede yapılıyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar deniliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje, toplam 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor...

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir 4 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batışehir projesindeki 4 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Batışehir 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Batışehir projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Batışehir'de yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Batışehir'de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Batışehir 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batışehir projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Batışehir Evleri'nde peşinatsız ödeme kampanyası!

Batışehir Evleri projesi İstanbul Bağcılar İstoç'ta yükseliyor. Taksit ödemelerine 2019 yılında başlanabilen projede peşinatsız ev sahibi olunabiliyor...

Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev bir ticari alanıyla butik bir şehrin kurulduğu Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak.

Batışehir'de yüzde 20 peşinat! Bankasız 120 ay vadeyle!

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Başakşehir'de gayrimenkul fiyatları hızla yükseliyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir hakkında açıklamalar yaptı. Çetinsaya, ''Bölgede fiyatlar hızla yükseliyor" diye konuştu.

Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Toplam 6 adet dükkan, 99 adet ofis, 45 adet daire ve 4 adet dubleks evden oluşan proje 5 bin 477 metrekare arsa alana yayılıyor. Peki Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Batışehir nerede yükseliyor Haberi

Batışehir nerede yükseliyor

Dairelerin satış sürecine devam edilen Batışehir nerede yapılıyor sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 5 etaptan oluşuyor. 


İçerisinde; 3 bin 226 adet konut bulunan Batı Şehir Evleri Bağcılar projesi, 167 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede, Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Ege Yapı Group imzasıyla yaşama geçirilen Batışehir nerede yapılıyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar cevabı veriliyor. Projenin ilk etap teslimleri hemen gerçekleşiyor. 



Batışehir Evleri ev fiyatları!

Stüdyo daireler 229 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 351 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 498 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 642 bin TL'den,

3,5 oda 1 salon daireler 698 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 1 milyon 81 bin TL'den,

4,5 oda 1 salon daireler 795 bin TL'den,

Dubleks...