16 / 04 / 2024

batışehir premium ne kadar

batışehir premium ne kadar

Bağcılar Batışehir Premium Residence'ta fiyatlar 147 bin liradan başlıyor, 621 bin liraya kadar yükseliyor, projenin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek

Batışehir Premium satışa çıktı! 276 bin liraya!

Emlak Konut GYO uygulamaları kapsamında EgeYapı Group ve Emlak Proje-Pazarlama’nın inşa ettiği “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir’de rezidans ve A+ ofislerin yer aldığı Batışehir Premium’un satışına başlandı

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

Batışehir'de aidatlar 147 TL'den başlangıç gösteriyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

batışehir premium ne kadar Haberi

batışehir premium ne kadar

Bağcılar'da 165 bin metrekarelik alanda Emlak Konut GYO ile EGE Yapı Group ve Emlak Pazarlama ortaklığıyla yaşama geçen Batışehir projesinde daire alanları 35 metrekareden başlıyor. 27 katlı kule şeklinde yükselen projede konut tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 ve dubleks olarak tasarlandı. Proje 3 bin 516 konuttan meydana geliyor.



Batışehir Premium Residence havadan görüntüleri için tıklayınız



Batı Şehir Premium'da 35 metrekarelik stüdyo dairelerin fiyatları 147 bin liradan, 62 ile 75 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan, 91-92 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 348 bin liradan, 88 ile 111 metrekare arasındaki dubleks daireler ise 488 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



Projeden konut sahibi olmak isteyenler; 50 peşinat sonrası 24 ay sıfır faiz şeklinde ya da yüzde 5...