23 / 04 / 2024

Batışehir Residence satış fiyatları

Batışehir Residence satış fiyatları

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Ege Yapı satış fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Batışehir Ege Yapı satış fiyatları kapsamında 1+0 'ler 365 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Ege Yapı Batışehir fiyatlar!

Batışehir Residence'de banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. İşte Ege Yapı Batışehir fiyatlar...

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Residence satış fiyatları Haberi

Batışehir Residence satış fiyatları

Batışehir Residence satış fiyatları konutların kat ve cephesine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 5 bin TL peşinatla ve 3 bin 180 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


Ege Yapı Group imzası ile yükselen Batışehir Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakika yakınlıkta olan Batışehir Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. 


Bağcılar Batışehir'de 3 bin 226 adet daire ve alışveriş caddesi bulunuyor. 60 ay 0 faiz avantajı sunan projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. 


Batışehir Residence satış fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede peyzaj sulama...