19 / 04 / 2024

Batışehir ticari birimler

Batışehir ticari birimler

Batışehir, Bağcılar'da inşa ediliyor. Projedeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir dükkan fiyatı.

Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev bir ticari alanıyla butik bir şehrin kurulduğu Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak.

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Batışehir Ege Yapı fiyat listesi!

Dairelerin yanı sıra ticari alanlar, açık hava alışveriş caddesinin de yer aldığı Bağcılar Batışehir projesinde taksitler 2 bin 297 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Batışehir Ege Yapı fiyat listesi...

Batışehir Batı Cadde'deki ticari birimlerin yüzde 80'i satıldı!

Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarn açık artırma usulüyle yapılan ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL'lik bir ciro gerçekleşti.

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir'deki ticari alanlar yüzde 30 prim yaptı!

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Batışehir ticari üniteleri için 148 milyon 846 bin lira teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batışehir ticari üniteleri için 148 milyon 846 bin lira teklif geldi.

Bağcılar Batışehir Cadde dükkanları ihalesi!

Ege Yapı imzası ile inşa edilen Batışehir projesi 3 bin 226 adet daire ve 121 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki Bağcılar Batışehir Cadde dükkanları ihalesi ne zaman gerçekleşecek?

Batışehir ticari ünitelerini 13 Aralık'ta ihaleye çıkaracak!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bağcılar'da inşa edilen Batışehir ticari ünitelerini 13 Aralık'ta ihaleye çıkaracak.

Batışehir İstanbul resimleri!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesinde hayata geçirilen Batışehir İstanbul projesinde rezidans, ofis ve ticari birimler mevcut. Ege Yapı Group Batışehir İstanbul resimleri haberimizin içerisinde bulunuyor...

Batışehir İstanbul fiyat!

Bütün teslimlerin 2015 yılının Ocak ayında tamamlanacağı Batışehir İstanbul fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor....

Batışehir Bağcılar satılık!

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Batışehir Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 188 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Batışehir ticari birimler Haberi

Batışehir ticari birimler

Batışehir dükkan fiyatı bilgisini vermeden önce proje özelliklerinden bahsedelim. Projede 3 bin 226 tane daire ve 121 tane cadde dükkanı yer alıyor. 


Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesi konum olarak  Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.


Yaşamın başladığı Batışehir'de teslimler devam ediyor. Projedeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Toplam 167 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Batışehir projesinde sauna, yüzme havuzu, mağazalar, fitness center, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları bulunuyor. 


Batışehir dükkan fiyatı

Batışehir dükkan fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. Batışehir satış ofisinde gerçekleşecek açık artırma ihalesi 13 Aralık 2014 tarihinde yapılacak. 


Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: