24 / 04 / 2024

Batman Atlıhan Otel hizmete açıldı

Batman Atlıhan Otel hizmete açıldı

İki yılda yapımı tamamlanan 150 yatak kapasiteli Atlıhan Otel yaklaşık 13 Milyon TL’ye mal oldu. 5 Yıldızlı otel ayarındaki Atlıhan Otel, Batmanlılara ‘merhaba’ dedi.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

İstiklal Caddesi'ndeki Afrika Han otel olacak!

İstanbul'un ‘korunması gerekli tescilli arkeolojik tarihi sanat değeri olan yapılar’ listesinde bulunan Afrika Han, 168 odalı otel oluyor. 

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedel ile Umut Atlıhan tarafından kuruldu.

Batman Açık Hava Outlet AVM geliyor! 

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

Tasmim Mimarlık İnşaat Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Tasmim Mimarlık İnşaat Restorasyon Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atlıhan ve Recep Akman tarafından kuruldu.

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Tekstar İskele Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Tekstar İskele Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atlıhan tarafından kuruldu.

Batman Hasankeyf'teki mağara otel açılıyor!

Batman Hasankeyf'teki 'mağara otel' yazın açılacak. 'Üçyol Ekolojik Köy Projesi'nde yer alan 9 mağara turizme kazandırılacak.

Batman Atlıhan Otel hizmete açıldı Haberi

Batman Atlıhan Otel hizmete açıldı

BATMAN’A BİR OTEL DAHA 

Turgut Özal Bulvarı Medical Park hastanesi bitişiğinde hizmete açılan 10 katlı otelde konferans salonu ve restaurant bölümleri ile konukları ağırlamaya hazır olduklarını belirten otel sahibi Vahap Kaplan şöyle konuştu; “İki yıl gibi bir sürede otelimizi bitirdik. Yaklaşık 13 Milyon TL’ye mal olan otelimizin yatak kapasitesi 150. Yüzme havuzu ve sauna bölümlerimizi de kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Batman’a modern bir otel kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Tesisimizin resmi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız.”


Batman...