19 / 04 / 2024

Batman OSB yatırımları

Batman OSB yatırımları

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman ikinci OSB için start veriliyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şahin, Batman'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Yatırımcılar OSB'lerde yatırım için sıraya girdi!

298 OSB'nin bulunduğu ülkemizde yatırımcılar, OSB yatırımlarına yönelmiş durumda. 2023'te OSB sayısının 350'ye çıkarılması hedefleniyor. Bu durum, 1 milyon kişiye daha iş imkanı sağlayacak.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

OSB yatırımlarına 388 milyon liralık ödenek ayrıldı!

OSB yatırımlarına ayrılan ödenek yüzde 75 artırılarak 388 milyon liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Ataullah Hamidi, Batman'daki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi!

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. İşte Ataullah Hamidi'nin sağlık yatırımları hakkındaki bilgileri...

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Basel Kleıb Marzouka ve Wesam Al Khayat ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Beylikdüzü, BeylikdüzüOSB Mahallesi'nde kuruldu.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Batman OSB yatırımları Haberi

Batman OSB yatırımları

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in, Batman'daki OSB yatırımlarını ve konut sektörü açıklamalarını kaleme aldı. 

İşte Vahap Munyar'ın '250 şirket Batman’da yatırım arsası bekliyor' başlıklı yazısı...

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, bir grup meslektaşımla birlikte geçen hafta sonu beni de kente davet ettiğinde 2012 yılı ağustos ayını anımsadım.

Dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memleketi Batman’da ramazan turları yaparken 3-4 meslektaşımla birlikte bizi kentte ağırlamıştı. Dönemin Batman Valisi Ahmet Turhan, kente yönelen yatırımları anlatmıştı:

- Tekstil ve konfeksiyonda hızlı gelişme görüyoruz. Batman’da iki ayrı tekstil bölgesi oluştu.

Kentteki eski Tekel deposuna işaret etmişti:

- Eski Tekel deposunu alışveriş merkezi yapmak isteyenler oldu. Cezaevi yeri için de talep gelmişti. İyi ki vermemişiz. Şimdi orada 12...