25 / 04 / 2024

Battalgazi deprem evleri

Battalgazi deprem evleri

Malatya'da depremzedeler için yapılacak konutlara ilişkin toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise ilçeye 2 bin 350 yeni konut inşa edileceğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakanlık deprem bölgesinde son durumu açıkladı: Hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 ilde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle çalışmalarına devam ediyor. Peki hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Malatya Battalgazi'deki deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Battalgazi ilçesinde afet konutlarının inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte söz konusu deprem konutlarında son dakika...

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

SON DAKİKA! Malatya’da yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan son verilere göre, son günlerde Malatya’da sıklıkla meydana gelen artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgilere göre, saat 17.59’da Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yerin 7 km derinliğinde 2.9 şiddetinde deprem oldu.

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Malatya'daki deprem konutları 193 gün sonra sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendiren depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da, Battalgazi ilçesine bağlı Gelinciktepe bölgesinde TOKİ tarafından inşası üstlenilen 599 deprem konutu 193 gün sonra teslim edilecek.

Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? AFAD deprem bilgilerini nereden alıyor?

Deprem, Türkiye’nin gerçeklerinden biridir. Bundan dolayı her vatandaşın deprem hakkında bilmesi gereken minimum bilgiler vardır. Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? İşte deprem hakkında araştırılan sorular ve yanıtlar!

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

Battalgazi deprem evleri Haberi

Battalgazi deprem evleri

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli depremde evleri ağır hasar alan vatandaşlar için inşa edilecek konutlarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; belediyenin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, depremden zarar gören ilçelerde yapılan çalışmalar ve yapılacak olan yatırımlar konusu görüşüldü.

Depremin ilk saatlerinden itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ilgili bakanların deprem bölgesine geldiğini söyleyen Suver, "Sayın Cumhurbaşkanımız da 24 saat sonra Elazığ ve Malatya'ya geldi." açıklamasında bulundu.

Bölgeye ilk andan itibaren gerekli desteğin sağlandığını ve yaraların sarıldığını anlatan Suver, şunları söyledi:

"Battalgazi, Doğanyol ve Pütürge belediye başkanlarımızla birlikte bundan sonra daha iyi ve güvenilir bir Malatya'da yaşayabilmek yapılan çalışmalarla sahadaki beklentileri kıyasladık ve tartıştık. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Edindiğimiz bilgiler bundan sonraki çalışmalara çok fayda sağlayacaktır. Bizler Çevre...