24 / 04 / 2024

Batuhan Başavcı kim

Batuhan Başavcı kim

İntegral Menkul Değerler Araştırma Departmanı Analist'i Batuhan Başavcı Emlak Konut'un ikincil halka arzını gerçekleştirmesi üzerine ' Gayrimenkul sektörü Emlak Konut ile kalkınmayı amaçlıyor ' dedi...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Memurlar ve SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın! 4 soruda maaş zamları tek tek açıklandı! Kim kaç lira alacak?

SSK, BağKur emeklileri ve memurlar maaş hesaplamalarını sık sık araştırıyor. Peki kim kaç lira alacak? Kime zam var?

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Nefesler tutuldu: Ekonominin başına kim geçecek?

Seçimlerin sona ermesinin ardından yeni yönetimde ekonominin başına kimin geçeceği merak ediliyor. Ekonomik kriz, deprem ve seçim vaatleri nedeniyle ağır yük altına giren ekonomiyi yönetmek için Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz’ın görev alabilecekleri belirtiliyor.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Ev satarken tapuya kim başvurur?

Ev satışı esnasında bazı sorular yöneltilmektedir. Onlardan biri de Ev satarken tapuya kim başvurur? şeklinde sorulan sorudur. İşte merak edilenler!

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Batuhan Başavcı kim Haberi

Batuhan Başavcı kim

Türkiye’nin büyüme konusunda lokomotif sektörlerinden olan ve 200 yan sektörü besleyen gayrimenkul sektörünün yurt içindeki en büyük firması olan Emlak Konut, ikincil halka arzını gerçekleştiriyor. Bu halka arz, Türkiye’nin en yüksek montanlı ikincil halka arzlarından biri olacak. Yapılan hisse satışlarının yüzde 80’inin yabancı kurumsal yatırımcılara gerçekleştirilecek olması ciddi bir başarı. Gelen fon ile yeni projeler üretip ekonomiye katkı sağlanmasının ise ülke büyüme oranına pozitif etkisi olmakla birlikte, Emlak Konut yapısı gereği hem lüks konutlar yaparak kâr elde etmekte hem de ucuz konut arzı ile sosyoekonomik sorumluluğunu yerine getirmek için kâr marjlarını çok düşük tutarak satışlar gerçekleştirmekte. Emlak Konut, satış gelirlerinin yüzde 60’ını yüklenici firmalara arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ile sağlarken, konut ve ticari ünite satış gelirlerinin payını da...