28 / 03 / 2024

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Ahmet Aydın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Beylikdüzü' nde açıldı.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erik tarafından kuruldu.

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güneş tarafından kuruldu.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Haberi

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Ahmet Aydın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Beylikdüzü'nde açıldı.


Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Osmangazi Caddesi,...