26 / 04 / 2024

bau

bau

Merkez Bankası İstanbul Şube Müdürü Haluk Ersoy, "Türkiye'nin dünyada markalaşabileceği konuyu İslami finans olarak görüyorum" dedi.

BAU, ABD'li öğrencilere İstanbul'un mimarisini anlatıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlediği kış okulları programı kapsamında, dünyanın bir çok yerinden öğrenciler İstanbul'a gelerek İstanbul'un mimarisini ve tarihini öğreniyor...

Vefa Group, mimarlık yapı inşaat fuarı BAU'ya katıldı!

Vefa Group, Münih'te 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı BAU'ya katıldı

Bahçeşehir Üniversitesi, Kanada'da yeni yerleşkesini açtı!

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Silikon Vadisi ve Almanya'nın başkenti Berlin'e açtığı yerleşkelerin ardından rotasını Kanada'ya çevirdi

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Pandemi sebebiyle kapatılan iş yerleri kira ödemeyebilir!

BAU Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman, pandemi sebebiyle geçici olarak kapatılan iş yerlerinin kirayı ödemekten kurtulacağını belirtti.

İş yeri kira sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Emre Gökyayla, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman ve Doç. Dr. Seda Öktem Çevik, iş yerlerinin kira sözleşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Bau Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bau Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz tarafından kuruldu.

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çonoğlu tarafından kuruldu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

Malatya'ya bir teknopark kurulmalı!

BAU (Bahçeşehir Üniversitesi) Global Başkan Yardımcısı Ahmet Köse, Malatya’nın her açıdan büyük bir potansiyel taşıdığını vurguluyor. Köse, "Malatya’mıza mutlaka bir adet teknopark kazandırılmalıdır" diyor.

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Dilekci tarafından kuruldu.

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Aydın tarafından kuruldu.

bau Haberi

bau

     Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Finansal Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin (BFRC) açılışı öncesinde "Finans Merkezi: İstanbul" paneli gerçekleştirildi. 

     BAU İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Deniz Gökçe moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, konuşan Ersoy, avroya geçiş ile merkez bankalarının bundan sonra önemsiz olacağı yönünde algı oluştuğunu belirterek, merkez bankalarının her zaman önemli kurumlar olduğunu kaydetti. 

     Ersoy, İstanbul'un finans merkezi olması konusunda somut hedefler veremeyeceğini ifade ederek, şunları kaydetti: 

     "Merkez Bankası olarak yolu açmaktan öteye görevimiz yok. Merkez Bankası, fiyat istikrarı üzerine sorumludur. Bunun ne kadar önemli olduğu elma ya da kirazın fiyatının artmasından ziyade, 2000 yılında bankacılık sisteminin yeniden yapılandırılmasında gördük. Enflasyon sermayeyi tüketen bir unsurdur. Merkez Bankası olarak 10 sene içerisinde döviz büfelerini, dövizzedelerini...