29 / 03 / 2024

Baumit ince sıvaları

Baumit ince sıvaları

Baumit’in yüksek mukavemet hedefleyen formüllere sahip sıva sistemleri ile maksimum güçte duvarlar…

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

Reddi miras süresi geçince ne olur? Süresi geçen miras reddedilebilir mi?

Miras, bir kimsenin vefat ermesinden sonra yasal mirasçılarına kalan malları olarak biliniyor. Mirasçıların mirası kabul etme hakkının yanı sıra mirası reddetme hakkı da bulunuyor. Peki, Reddi miras süresi geçince ne olur? Süresi geçen miras reddedilebilir mi? İşte tüm detaylar...

Tunç Soyer: Yıkılan ya da hasar alan binaların sıvalarında deniz kumu tespiti var!

Tunç Soyer, “Yıkılan ya da ağır hasarlı binaların tamamının 1992-1999 yılları arasında ruhsat almış binalar olduğunu gördük. Bu binalar 1999 depreminden sonra çıkan deprem yönetmeliğinin kriterlerine uygun olarak yapılmamış" dedi.

Kanal İstanbul'un fizibilitesini en ince ayrıntısına kadar yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projesine ilişkin, "Bu konuyla alakalı doğrudan bilgiye sahip olmayan kişilerin eleştirilerini saygıyla karşılıyoruz. Ancak kimsenin şüphesi olmasın, projenin fizibilitesini en ince ayrıntısına kadar yaptık." şeklinde konuştu.

Avcılar’da kolonları çatlamış evler, yabancı ailelere kiraya veriliyor!

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı’nın yankıları sürerken, Avcılar’da sıvaları dökülmüş ve kolonları çatlamış evler, özellikle yabancı uyruklu ailelere yüksek fiyattan kiraya veriliyor. 

3083 sayılı yasanın 13. maddesi gereğince kısıtlıdır ne demek?

Kimi arazi tapularının kayıtlarında vatandaşlar "3083 sayılı yasanın 13. maddesi gereğince kısıtlıdır" ibaresi ile karşılaşabiliyor. Peki, 3083 sayılı yasanın 13. maddesi gereğince kısıtlıdır ne demek?

İzmir Konak'taki kentsel dönüşümde heyelan riski!

İzmir’in Konak İlçesi Zafertepe mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında uygulanan sıvalar çatlaklar ve oyuklar oluşturuyor. Mahalleli heyelan riskiyle karşı karşıya.

Baumit, ısı farklılıklarına yanıt verebilecek ürünler geliştiriyor!

Baumit, İnovasyon Merkezi’nde farklı iklim koşulları ve mevsimler arası ısı farklılıklarına yanıt verebilecek yüksek standartlarda ürünler geliştiriyor. Ancak öyle iki sıcaklık derecesi var ki ürünlerin uygulamalarında çok dikkat edilmesi gerekiyor.

İzmir'de metruk yapılar yıkılacak mı?

İzmir'de mutluluklara, acılara tanıklık eden ancak zamana yenilen tarihi evler, dökülen sıvaları, kopan taşları, çöken çatıları ve yıkılan iskeletleri ile çevredekilerin can güvenliğini tehdit ediyor.

İzmir Basmane'deki harabeye dönen tarihi evler tehdit ediyor!

İZMİR'de mutluluklara, acılara tanıklık eden ancak zamana yenilen tarihi evler, dökülen sıvaları, kopan taşları, çöken çatıları ve yıkılan iskeletleri ile çevredekilerin can güvenliğini tehdit ediyor.

İstanbul'da 1.268 kamu binası depreme karşı güçlendirildi!

İstanbul Valiliğince sürdürülen İSMEP kapsamında 5,5 milyar liralık kaynak harcanarak ildeki 1044 okul, 48 hastane, 61 poliklinik, 38 yurt, 55 idari bina ve 22 sosyal hizmet binası olmak üzere toplamda 1268 yapı güçlendirildi veya yeniden inşa edildi.

Baumit Primo 1 sıva sistemini Rönesans Maltepe'de uyguluyor!

Baumit, sektörde bir ilke imza atarak makina sıvalarının silo ile sevkiyatına başladı. Şuan Primo 1 sıva sistemi için başlatılan uygulamanın ilk projesi de Rönesans Maltepe projesi oldu.

Baumit ince sıvaları Haberi

Baumit ince sıvaları

 Baumit’in yüksek mukavemete sahip formülleri ile daha uzun ömürlü ve dayanıklı yapılar oluşturulmasına katkı sağlayan sıva sistemleri, konuttan iş merkezlerine, metrodan HES projelerine kadar çok farklı kullanım alanlarında tercih ediliyor. Baumit’in iç ve dış yüzeyler için geliştirdiği sıva sistemleri yapı ömrü boyunca maksimum performans gösteren sağlam duvarların oluşmasını sağlıyor.

Tümüyle mineral esaslı Baumit ince sıvaları, sağlığa zararlı bir madde içermemeleri ve doğal alkali özellikleri ile ortamdaki nem oranını dengede tutarak küflerin barınamayacağı sağlıklı ortamlar yaratıyor. Hassas ayarlanmış hammadde dağılımı ile doğru şartlarda uygulandığında yüzey çatlaklarının minimum seviyede olduğu duvarlara en ağır eşyalar bile güvenle asılabiliyor. Çünkü sürdürülebilir bir kalite anlayışı ile geliştirilen sistemlerle oluşturulan duvarların her bir metrekaresi aynı güce sahip oluyor.

Farklı yüzey tipleri için geliştirilen Baumit makine sıvaları, gaz...