26 / 04 / 2024

BAV AVM İnşaatları A.Ş. 14 burda avm

BAV AVM İnşaatları A.Ş. 14 burda avm

BAV AVM İnşaatları A.Ş. tarafından Bolu İli Merkez ilçesi içerisinde Paşaköy Mevkiinde 14 Burda AVM projesinin yapılması için 9 Aralık'ta halkın katılım toplantısı gerçekleşecek...

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 322 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli Bigadiç İlçesi 322 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli 206 konut ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Aktuluk Mahallesi 206 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum 357 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 4.Etap 357 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale 181 konut ihalesi yarın!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi 181 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kırklareli 119 konut ihalesi yarın!

Kırklareli İli, Kavaklı Beldesi 119 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Silivri 2. Etap ihalesi yarın!

İstanbul İli Silivri İlçesi Alipaşa Mahallesi 2 Etap 758 Adet Konut, 24 Adet Dükkan, 1 Adet Okul ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemaliye 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Sivas Hafik 94 konut ihalesi yarın!

Sivas İli Hafik İlçesi 94 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

BAV AVM İnşaatları A.Ş. 14 burda avm Haberi

BAV AVM İnşaatları A.Ş. 14 burda avm

BAV AVM İnşaatları A.Ş. tarafından Bolu İli Merkez ilçesi içerisinde Paşaköy Mevkiinde, 1522 ada, 9 nolu parsel üzerinde yapılması planlanan 14 Burda AVM projesi için 9 Aralık'ta halkın katılım toplantısı gerçekleşecek.


Toplantı Yeri: Paşaköy Konağı

Toplantı Yerinin Adresi: Paşaköy Mahallesi Eski istanbul Caddesi Merkez/Bolu

Toplantı Tarihi: 9 Aralık 2013

Toplantı Saati:...