24 / 04 / 2024

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 



Ankara merkezli firma olan Nata Holding özellikle Türkmenistan'da inşaat ve gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiriyor. 2021 yılı için rotasını Türkiye'ye çeviren holding AVM projelerine yoğunlaştı. Sabah'ta yer alan habere göre; Nata Holding ülke genelinde 8 olan AVM sayısını 12'ye çıkaracak.

Bu hedef doğrultusunda çalışmalara başlayan holding İstanbul-Sultangazi'de konut, hastane ve AVM'den oluşan Vega AVM İstanbul projesini hayata geçirdi.

ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA 1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPACAĞIZ 

Şirketin önümüzdeki 5 yıllık planlamasında 1 milyar dolarlık yatırımın olduğunu söyleyen Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, "Pandemi döneminde üç alışveriş merkezi açtık. Mart ayında bir AVM daha açacağız. Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük AVM zincirini oluşturduk. Hedefimiz Vega AVM'lerinin sayısını 12'ye yükseltmek" dedi.

 Nata Holding Vega AVM sayısını 12 ye yükseltecek!

EKONOMİYE BÜYÜK KATKI 

2021'de yeni bir inşaat projesini daha hayata geçireceklerini söyleyen Tanık, "Türkiye'de de tüm dünyada olduğu gibi ekonomik açıdan zorlu bir süreç yaşanıyor. Biz, yatırımlarımızla hem ülke ekonomisine hem de istihdama katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Pandemi öncesinde dolaylı olarak 8 bin kişiye istihdam sağlamıştık. 2021'de bu sayıyı 10 bine çıkarmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
 
Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!


Geri Dön