19 / 04 / 2024

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Bayır ve Tuğrul Bayır ortaklığında kuruldu.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Yasaya aykırı olan yapılar affedilemez! Fay hattı üzerinde konut yapılırsa...

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, binaların güvenli olup olmadıkları gündem oldu. İmar affından zemin biçimine kadar pek çok konu sık sık tartışılıyor. Peki fay hattı üzerinde konut yapılırsa ne olur?

TOKİ’den konut müjdesi! O ile tam 220 bin konut yapılacak!

TOKİ, 6 Şubat depremlerinden ağır yara alan Hatay’a 220 bin konut yapacak. 40 bin konutun yılbaşında depremzedelere teslim edilmeye başlanacağı belirtilirken, hangi ilçelere kaç konut yapılacağı da belli oldu.

580 milyar TL deprem vergisi toplanmış! Bu paralar ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

Büyük depremin ardından 1999 yılından itibaren uygulanan deprem vergisi gündeme geldi. Bu altı kalemlik vergilerin 5'i kaldırılsa da 1 tanesi hala vatandaştan tahsil ediliyor. Deprem vergisi ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Iğdır Sosyal Konut Projesi 2022! Iğdır ucuz konut projesinde dahilinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Iğdır konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Iğdır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022! Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?  

Merakla beklenen TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Ağrı'da kaç konut inşa edecek? Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022...

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Kırıkkale 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Kırıkkale projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Kırıkkale 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Mekar Konut Yapı Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekar Konut Yapı Orman Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te Metin Karahan tarafından kuruldu.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Konut yapı kooperatiflerinin yarattığı mağduriyetler TBMM'de!

Konut yapı kooperatifleri tarafından mağdur edilen vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticare Limited Şirketi Şükrü Bayır ve Tuğrul Bayır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres;MERVE MAHALLESİ BAHÇELİEVLER CAD.NO:112B...