27 / 04 / 2024

baymak araba kampanyası

baymak araba kampanyası

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014'te düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin araç teslimlerini gerçekleştirdi. Anahtar teslim töreni Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlendi...

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Renault, Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olan şubat kampanyasını duyurdu. Ayda sadece 19 bin 600 TL ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz. Peki Renault Clio Şubat 2024 fiyatı ne kadar? Renault Clio güncel şubat fiyatları.

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve yaptırımlar sonrası araba fiyatları düşüşe geçerken, otomobil markalarından indirim kampanyaları gelmeye başladı. Araba almak isteyenlere müjde , otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası...

Araba almayı düşünenler dikkat! Citroen sonbahar kampanyası için düğmeye bastı!

Yeni bir otomobil almak isteyenlerin beklediği haber Citroen'den geldi. Citroen başlattığı sonbahar kampanyasıyla yeni bir otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen kullanıcılara fırsat sunuyor.

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING'den beklenmedik bir kampanya geldi. Taşıt kredisi kampanyası sunan banka 400 bin lira limitiyle öne çıkmaktadır. Hayalinizdeki arabaya bu taşıt kredisi ile ulaşmak artık kolay. Pek çok çeşitteki araç için geçerli olan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. İşte ING Bank taşıt kredisi detaylar

baymak araba kampanyası Haberi

baymak araba kampanyası


Baymak A.Ş, bayileri için düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında anahtar teslimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yıl sonu öncesi belirlenen yıllık satış hedeflerine ulaşan yetkili bayiler, Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlenen anahtar teslim töreninde son model otomobillerine kavuştular.


Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal araç teslimleri sırasında: “ Baymak her yıl grafiğini bir üste taşıyarak pazarda liderliğini sürdürmektedir. Bu liderlikte en büyük pay sahipleri de şüphesiz bayilerimizdir. Bu yıl da hedefini gerçekleştiren bayilerimize son model araçlarını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Baymak olarak bu yıl da bayilerimize cazip kampanyalar sunarak onların başarılarına ortak olmayı hedefleyeceğiz, Baymaklı olan her zaman kazanır diyerek değerli bayilerimizi daha fazla sabırsızlandırmıyor ve araçlarının anahtarlarını teslim etmek istiyorum”dedi. 


Baymak araç kampanyası kapsamında, 1 adet Renault Master,...