25 / 04 / 2024

Baymak, satış hedeflerine ulaşan bayilerine araba hediye etti!

Baymak, satış hedeflerine ulaşan bayilerine araba hediye etti!

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014'te düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin araç teslimlerini gerçekleştirdi. Anahtar teslim töreni Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlendi...




Baymak A.Ş, bayileri için düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında anahtar teslimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yıl sonu öncesi belirlenen yıllık satış hedeflerine ulaşan yetkili bayiler, Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlenen anahtar teslim töreninde son model otomobillerine kavuştular.


Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal araç teslimleri sırasında: “ Baymak her yıl grafiğini bir üste taşıyarak pazarda liderliğini sürdürmektedir. Bu liderlikte en büyük pay sahipleri de şüphesiz bayilerimizdir. Bu yıl da hedefini gerçekleştiren bayilerimize son model araçlarını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Baymak olarak bu yıl da bayilerimize cazip kampanyalar sunarak onların başarılarına ortak olmayı hedefleyeceğiz, Baymaklı olan her zaman kazanır diyerek değerli bayilerimizi daha fazla sabırsızlandırmıyor ve araçlarının anahtarlarını teslim etmek istiyorum”dedi. 


Baymak araç kampanyası kapsamında, 1 adet Renault Master, 1 adet Megane HB, 4 adet Dacia Duster, 10 adet Renault Symbol Joy 1,2-1 adet Renault Clio HB, 1 adet Renault ICon,1 adet Renault Clio 1,2 benzinli aracı bayilerine teslim etti.


HEDEFİ TAMAMLA, ARAÇ KAPINDA!


Baymak uzun yıllardır bayileri için yaptığı bu araç kampanyası ile hem bayilerinin yüzünü güldürüyor, hem de baymak filosunu genişletiyor. Yıllık satış hedeflerini tamamlayan bayilere zaman kaybetmeden otomobilleri teslim ediliyor. Böylece hemdüzenlenen kampanya hem de kazandıkları hediyeye hemen ulaşmanın cazipliği Baymak Bayilerinin yüzünü güldürüyor.


Geri Dön