19 / 04 / 2024

baymak bayilerine araba hediyesi

baymak bayilerine araba hediyesi

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014'te düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin araç teslimlerini gerçekleştirdi. Anahtar teslim töreni Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlendi...

Otomobil bayilerine 2024 darbesi: Kapıdan geçene 'araba alır mısın?' diye yalvaracaklar!

Otomobil piyasası Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemlerle dengelendi ve fiyatlar düşmeye başladı. Bayiler kampanya üstüne kampanya yaparken, araba bolluğu yaşanmaya başladı. Fakat bundan bir kaç ay öncesinde bırakın kampanyayı, bayilerde araba bulunamıyordu.

Otomobil fiyatlarına ÖTV rüzgarı! Sıfır araba fiyatlarına ÖTV matrah etkisi! İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatlar

Otomobil almak isteyenler, ÖTV matrahın nasıl bir etki uyandıracağı araştırılıyor. Sıfır araba almak isteyenler marka marka otomobil fiyatlarını sorguluyor. İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatları!

En çok satan araba hangisi? Türkiye'de en çok satılan araba markası nedir?

2022 yılında en çok satan araba markaları sık araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 2022 yılında en çok satılan araba markası!

Ev ve araba almak isteyenler kesinlikle bu tarihi bekleyin! İslam Memiş kırmızı kodla uyardı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ev ve araba almak isteyenler için tarih verdi ve üstüne basa basa uyardı. Bu tarihi bekleyin...

Matrah düzenlemesi nedir? ÖTV matrah düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte sıfır araba fiyatları...

Matrah düzenlemesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV matrah düzenlemesinden sonra düzenlemenin hangi araçları kapsadığı merak konusu oldu. Peki, ÖTV matrah düzenlemesi hangi araçları kapsıyor? ÖTV matrah düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu?

Araba almak isteyenlere son dakika müjdesi! Tek tek hesaplandı! Tam 76 bin 833 TL'lik indirim geldi! Hemen bir bakın!

Araba almak isteyenlere son dakika müjdesi! Fiyatlar tek tek hesaplandı ve bir modele tam 76 bin 833 TL'lik indirim geldi... Hemen siz de bir bakın...

Araba alacaklara kötü haber! Euro yükseldi, araba fiyatlarına büyük zam geldi

Otomobil almak isteyenler, otomobil almak için matrah düzenlemesini bekleyenlere kötü bir haber geldi. Euro’daki yükseliş üzerine araba fiyatlarına kasım ayı ortasında zam yapıldı.

Araba fiyatlarının düşmesini bekleyenlere kötü haber! Yeniden zam geldi!

Sıfır otomobilde ÖTV matrah güncellemesi gündemdeyken araba fiyatları düşecek diye bekleyenlere kötü haber geldi. Her ay başında güncellenen sıfır otomobil liste fiyatları, daha ay bitmeden ay ortasında ikinci kez zamlandı.

ÖTV indirimine nokta konuldu! Araba almak isteyenlere kritik uyarı!

Araba almayı düşünenler hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini merak ederken yeni bir gelişme yaşandı. Otomobil sektörüne yönelik alınan kararların ardından satışlar ve fiyatlar düştü. Otomobil piyasasıyla ilgili galericilerden vatandaşlara önemli uyarı geldi.

Araba alacaklara müjde! Araba fiyatlarını aşağı çekecek hamle geldi!

Araba almak isteyenler otomobil fiyatlarının düşmesini uzun bir süredir bekliyor. Araba fiyatlarını aşağı düşürecek hamle sonunda geldi. İşte detaylar!

İlk defa araba alacaklara devlet desteği olacak mı? Devlet destekli araba nasıl alınır?

İlk defa araba alacaklara devlet desteği oluyor mu? sorusu pek çok vatandaşın sorduğu sorulardan biridir. İşte detaylar!

2 kişilik elektrikli araba Regal Raptor K1'e zam uğramadı! İşte Regal Raptor K1 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

2 kişilik elektrikli araba Regal Raptor K1 "Rüzgarda gizli özgürlüğü keşfedin" sloganıyla lanse edildi. Bu ay zammın uğramadığı Regal Raptor K1'in güncel fiyatları ne kadar? İşte Regal Raptor K1 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Baymak klima 10 bin TL yerine 8 bin 500 TL! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Klima denilince akla ilk gelen isimlerden olan Baymak klimalarda indirim fırsatı var. Peki, Baymak klima fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

baymak bayilerine araba hediyesi Haberi

baymak bayilerine araba hediyesi


Baymak A.Ş, bayileri için düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında anahtar teslimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yıl sonu öncesi belirlenen yıllık satış hedeflerine ulaşan yetkili bayiler, Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlenen anahtar teslim töreninde son model otomobillerine kavuştular.


Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal araç teslimleri sırasında: “ Baymak her yıl grafiğini bir üste taşıyarak pazarda liderliğini sürdürmektedir. Bu liderlikte en büyük pay sahipleri de şüphesiz bayilerimizdir. Bu yıl da hedefini gerçekleştiren bayilerimize son model araçlarını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Baymak olarak bu yıl da bayilerimize cazip kampanyalar sunarak onların başarılarına ortak olmayı hedefleyeceğiz, Baymaklı olan her zaman kazanır diyerek değerli bayilerimizi daha fazla sabırsızlandırmıyor ve araçlarının anahtarlarını teslim etmek istiyorum”dedi. 


Baymak araç kampanyası kapsamında, 1 adet Renault Master,...