27 / 04 / 2024

 Yeni araba alacaklar dikkat!  Honda Civic 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar?

 Yeni araba alacaklar dikkat!  Honda Civic 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar?

 2023'e yeni bir araba ile girmek isterseniz, sizi Honda Civic tarafına alalım. Uygun kredi avantajlarını sunan marka siz müşterilerini bekliyor.  Peki 2023 Honda Civic fiyatları ne kadar? İşte detaylar.



 Honda Civic, 1972'den beri üretilen popüler bir kompakt otomobildir. Güvenilirliği, yakıt verimliliği ve çok yönlülüğü ile bilinir.  Bir sedan, coupe veya hatchback olarak mevcuttur ve çok çeşitli özelliklere ve donanım seviyelerine sahiptir. Civic'in hibrit ve yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur.


Hayallerinden güç alan Civic, etkileyici dış dizaynı, rakipsiz renkleri, her detayına ilham veren, konforlu iç mekânıyla 1 numara olmak için önce kendine  döndü ve yine kendisini aştı. Çünkü mazisinden aldığı güçle ve ilhamla kendini aşan fikirler yine onunla gelecek.

LED Ön Farlar & Sis Farları

Dış dizaynı göz alıcı şekilde halleden LED Ön Farlar ve LED Sis Farları görüş kalitenizi yükseltiyor.
Alüminyum Alaşımlı Jantlar 16” ve 17” seçenekleriyle hizmete çıkan Alüminyum Alaşımlı Jantlar, Civic dizaynındaki kuvvetli sportif detaylardan biri.

Açılabilir Cam Tavan

Civic’in canlandıran ruhu açılabilir cam tavandan içeri giren temiz havayla en tepeye çıkıyor. Karartılmış Arka Camlar Karartılmış Arka Camlar hem içerideki sakin sürüş ortamını muhafaza ediyor hem de dış dizaynındaki sadeliğe uyum sağlıyor.

Göz Alıcı Ön Konsol

Bal peteği dizaynıyla ön konsol, direksiyonun başına her geçişinizde, başka her şeyi unutmanızı sağlayacak kadar eşsiz.

Ferah İç Kabin

Kendinizi en konforlu hissedeceğiniz anlar için dizayn edilen Civic, geniş ve kullanışlı yaşam alanıyla her yolculukta konforunuzu en yükseklere çıkarıyor.

10.2” Dijital Gösterge Ekranı

Kullanıcı dostu olacak haliyle üretilen arayüzüyle,10.2” Dijital Gösterge Paneli; Civic’in sportif sedan çizgisini modern bir hava katıyor.

 Yeni araba alacaklar dikkat!  Honda Civic 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar?

Bagaj

Gerek duyduğunuz her şeyi taşıyabilmenize olanak sağlayan 512 litrelik geniş bagaj hacmi ve hayatınıza kolaylık katacak geniş bagaj ağzı, konforlu yolculuğa yeni bir anlam kazandırıyor.

Arka Havalandırma

Sadece sizi değil, yolcularınızı da siz kadar önemseyen Civic’in hangi koltuğunda yolculuk ederseniz edin, yeni nesil sedan konforunu, her an yaşayacaksınız. Peki 2023 Honda Civic fiyatları ne kadar?

 


Geri Dön