29 / 03 / 2024

Araba almak için bekleyenleri, “Çok net söylüyorum” diye uyardı!

Araba almak için bekleyenleri, “Çok net söylüyorum” diye uyardı!

Parasını denkleştirip, ikinci bir el araba almak isteyen ancak fiyatların biraz daha aşağı düşmesini bekleyenlere çok önemli bir uyarı geldi. Konunun uzmanı, bu şekilde düşünenlere seslenerek, “Çok net söylüyoruz!” ifadesiyle bakın neler söyledi?..



Bayram öncesi herkes en azından ikinci elde bir araba almak için araştırmalar yaparken, bazıları ise fiyatların düşmesi için bayramın geçmesini bekliyor. Peki ikinci el araç fiyatları bayramdan sonra düşer mi? İşte herkesin kafasındaki bu sorunun yanıtı sektörün önemli bir isminden geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan EBS Otomotiv Genel Müdürü Erol Şahin söze, "Çok net söyleyebiliriz" ifadeleriyle başladı.

Araba almak için bekleyenleri, “Çok net söylüyorum” diye uyardı!

İkinci el araba fiyatları bayram sonrası düşer mi? Sıfır olmasa da ikinci el bir araç sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaşın kafasındaki soru acaba bayram sonrası ikinci el araçlarda fiyatlar düşer mi yoksa yükselir mi şeklinde…

Peki ayağını yerden kesecek bir araba satın almak isteyen vatandaş, fiyatların düşmesi en azından çok yüksek rakamlar ödememesi için bayram sonrasını beklemeli mi?… İşte  bu sorunun yanıtı sektörün uzman bir isminden geldi.


Geri Dön