28 / 03 / 2024

FLO en çok satış yapan çalışanına daire hediye etti!

FLO en çok satış yapan çalışanına daire hediye etti!

FLO Bonus ödülleriyle en çok satış yapan çalışanlar ödüllerini aldı. En çok satış rakamına ulaşarak birinciliği kazanan Gebze mağazası satış danışmanı Vedat Kerdige yüzme havuzlu, kapalı otoparklı site içerisinde dairenin sahibi oldu...



Ciro bazında 2010 yılını yüzde 62 büyüme ile kapatan FLO, sektörde fark oluşturmaya devam ediyor. Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, başarıyı çalışanlarıyla birlikte yakaladıklarına dikkat çekerek, 'çıtamızı her zaman daha da yükseltiyoruz. Artık ailenizin ayakkabıcısı değil, sülalenizin ayakkabıcısıyız. çünkü her yaşa uygun ürünlerimizle bütün kitlelere hizmet veriyoruz' dedi.

ANNELERE PIRLANTA

Geçen yıl Anneler Günü'nde 100 TL alışverişe pırlantalı küpe armağan eden FLO, bu yılda yeni kampanyası 'Pırlantalı Nazar Boncuklu Kolye' hediye ediyor.

FLO mağazalarında 22 Nisan'da başlayan kampanya ile100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm müşteriler aldıkları hediyenin yanında anneler için özel olarak tasarlanan garantili pırlantalı nazar boncuklu kolyeye ücretsiz sahip oluyor.

çalışanına süper lüks daire

FLO Bonus ödülleriyle en çok satış yapan çalışanlar ödüllerini aldı. En çok satış rakamına ulaşarak birinciliği kazanan Gebze mağazası satış danışmanı Vedat Kerdige yüzme havuzlu, kapalı otoparklı site içerisinde dairenin sahibi oldu. Kerdige, anahtarı Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan'ın elinden aldı.
Yeni şžafak


Geri Dön