26 / 04 / 2024

baymak bayilerinin satış hedefi ne

baymak bayilerinin satış hedefi ne

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014'te düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin araç teslimlerini gerçekleştirdi. Anahtar teslim töreni Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlendi...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Akaryakıt satışlarında yeni dönem!

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, akaryakıt bayilerinin satış fiyatı ne olursa olsun aynı kârı elde etmelerini içeren sistemin değişeceğini duyurdu. Okumuş, uzun süredir bu durumdan şikayetçi olan bayilerin sistem değişikliğine ilişkin talebinin kabul gördüğünü ifade etti.

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Baymak’ın bayileri araçlarını etkinlikle teslim aldı!

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014’de düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin anahtar teslimlerini yapmaya devam ediyor. Baymak’ın bayileri araçlarını etkinlikle teslim aldı.

Baymak yeni ürünü Kalorimetre’yi satışa sundu!

Baymak yeni ürünü Kalorimetre’yi satışa sundu. Ürün ile her bir daire tükettiği ısı enerjisini saptıyor. Kalorimetre, ısı miktarını kilowatt/saat olarak ortaya koyuyor. Isı sayacı, debimetre ve bir çift sensordan teşekkül ediyor...

Baymak, satış hedeflerine ulaşan bayilerine araba hediye etti!

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014'te düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin araç teslimlerini gerçekleştirdi. Anahtar teslim töreni Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlendi...

Baymak Adana'da bayi açtı!

Baymak Türkiye genelinde 1200 münhasır bayisi, 2100’den fazla satış noktası ve 250’nin üzerinde yetkili servisi ile pazarda lider marka olmanın gururunu yaşıyor. Lider bu kez Adana’da açtığı yeni bayisi ile Adana tüketicisini teknoloji ile buluşturdu...

Baymak 2013 Araç Kampanyası ile filosunu genişletecek!

Baymak, bayilerinin 2013 hedefleri için harika bir fırsat sunarak, kampanya kapsamında hediye edeceği araçlarla Türkiye’nin dört bir yanında filosunu genişletecek!

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

baymak bayilerinin satış hedefi ne Haberi

baymak bayilerinin satış hedefi ne


Baymak A.Ş, bayileri için düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında anahtar teslimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yıl sonu öncesi belirlenen yıllık satış hedeflerine ulaşan yetkili bayiler, Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal eşliğinde düzenlenen anahtar teslim töreninde son model otomobillerine kavuştular.


Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal araç teslimleri sırasında: “ Baymak her yıl grafiğini bir üste taşıyarak pazarda liderliğini sürdürmektedir. Bu liderlikte en büyük pay sahipleri de şüphesiz bayilerimizdir. Bu yıl da hedefini gerçekleştiren bayilerimize son model araçlarını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Baymak olarak bu yıl da bayilerimize cazip kampanyalar sunarak onların başarılarına ortak olmayı hedefleyeceğiz, Baymaklı olan her zaman kazanır diyerek değerli bayilerimizi daha fazla sabırsızlandırmıyor ve araçlarının anahtarlarını teslim etmek istiyorum”dedi. 


Baymak araç kampanyası kapsamında, 1 adet Renault Master,...