28 / 03 / 2024

bayraklı tower Babalar ve Melekleri sergisi

bayraklı tower Babalar ve Melekleri sergisi

Kavuklar İnşaat, Babalar Günü nedeniyle Bayraklı Tower'da çalışan babaları, çocuklarıyla birlikte fotoğraflayıp "Babalar ve Melekleri' isimli bir sergi açtı. 'Babalar ve Melekleri' sergisi 9-15 Haziran'da gezilebilecek...

Babalar ve Melekleri sergisi Bayraklı Tower'da!

"Babalar ve Melekleri" sergisi 15 Haziran tarihine kadar devam edecek. Bayraklı Tower çalışanlarının çocuklarıyla yer aldığı sergi, hem babalar hem de çocukları için unutulmaz bir anıya dönüşecek

Biva Tower projesinde teslimler 2021'de!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da yükselen Biva Tower projesinde 96 konut ve 8 ticari ünite bulunuyor. 

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

İzmir Biva Tower fiyat!

İzmir Biva Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen proje 96 daire 8 ticari üniteden oluşuyor. 

Bayraklı Biva Tower iletişim!

Zeminde ve zemin üstü birinci katta ticari alanlarla birlikte 96 daireden meydana gelen Biva Tower İzmir ,2019 Aralık’ta teslim edilecek..

Biva Tower Aralık 2019'da teslim edilecek!

İzmir Bayraklı’daki Biva Tower, 2019’un Aralık ayında teslim edilecek. Biva Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “10 ayda kaba inşaatı bitirmeyi hedefliyoruz. Binanın yapım hızını arttıran en önemli faktör binanın yapısal çelikten imal edilmesi” dedi.

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor!

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor sloganıyla tanıtılıyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen İzmir Biva Tower'da 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 

Biva Tower İzmir satışta! Yeni proje!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Ater Tower fiyat!

Toplam 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ater Tower, Atergrup imzayla inşa ediliyor. Proje İzmir Bayraklı'da hayata geçiriliyor. İşte Ater Tower fiyat...

Bayraklı Tower'da 28.7 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

İzmir İli Bayraklı İlçesi Mansuroğlu İlçesi'ndeki Bayraklı Tower'daki 10 dükkanı 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Kavuklar Grubu tarafından satılan gayrimenkullerin ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Orkide By Tower ne zaman satışa çıkacak?

Küçükbay Grup tarafından inşa edilecek Bayraklı Orkide By Tower konut ve ofislerden oluşuyor. Projenin 36 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor. Peki Orkide By Tower ne zaman satışa çıkacak?

bayraklı tower Babalar ve Melekleri sergisi Haberi

bayraklı tower Babalar ve Melekleri sergisi

Kavuklar İnşaat, Babalar Günü nedeniyle Bayraklı Tower'da çalışan babaları, çocuklarıyla birlikte fotoğraflayıp "Babalar ve Melekleri' isimli bir sergi açtı. 


9-15 Haziran'da gezilebilecek sergiyle ilgili bilgi veren Bayraklı Tower yetkilileri, "Hedefimiz bu sergiyi hem babalar hem de çocuklan için unutulmaz bir anıya dönüştürmek. Sergide yer alan resimler babalara hediye edilirken, çekiliş ile beş babaya "Babam Var" konulu atölye çalışması hediye edeceğiz" dedi.. Toplam 26 eserin bulunduğu sergide yer alan fotoğrafların hepsi de babaların evlerinden getirdiği fotoğraflardan oluşuyor.


Habertürk Egeli...