24 / 04 / 2024

Bayram Şenocak ak parti

Bayram Şenocak ak parti

2014 yerel seçimlerinde AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere büyük bir zam müjdesi var! Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin çağrısı sonucunda AK Parti'den olumlu bir yanıt geldi. Bu haberle birlikte emekliler, adeta ikinci bir bayram havası yaşayacaklar.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın

Tecno Pova Neo 2, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefondur. Hepsi Burada Nisan ayı indirimlerini Ramazan bayramı ile birleştirdi ve yüzde 4 indirimle kullanıcıya sundu. İşte detaylar.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Bayram öncesi büyük zam! Uçak ve otobüs biletleri fırladı

Bayram öncesi kara ve haya yolu ulaşımına yüzde 40-50 arası zam geldi. İşte tüm detaylar...

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Milyonlarca kişinin merakla beklediği haber geldi! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih

2023 senesi ile beraber güncellenen emekli bayram ikramiyeleri için merakla beklenen tarih verildi..  Bayram ikramiyesine gelen zam ile beraber yatırılacağı tarih açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekli bayram ikramiyelerine has ayrıntıları paylaştı.

2023 evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi olacak mı? Engelli maaşı alanlara bayram ikramiyesi verilecek mi?

Evde bakım maaşı alan vatandaşların akıllarında aynı soru var. “2023 evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi olacak mı?” İşte detaylar!

Son dakika! Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada emekliye bayram ikramiyesinin 1.100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltildiğini duyurdu. İşte son dakika detayları...

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri açıklandı! Yeni bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Uzun zamandır beklenen emekli ikramiyelerindeki artış oranı açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milyonlarca emeklinin beklediği zamlı bayram ikramiyelerini açıkladı.

Vodafone hattı olanlara ücretsiz yurt dışı uçak bileti fırsatı! 13 gün kaldı kaçırmayın!

Vodafone hattı olanlar bayram ediyor. Hat sahiplerine yurt dışına ücretsiz uçak bileti, başvuru için son iki hafta!

Bayram Şenocak ak parti Haberi

Bayram Şenocak ak parti

Bayram Şenocak kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin ilçe başkan adayları belli oldu. AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?


Bayram Şenocak biyografi..

Bayram Şenocak, 1978 yılında Trabzon ile Of ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Şenocak, Hizmet ve Müteahhitlik sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi.


MÜSİAD’da uzun bir süre Sektör Kurulları Yöneticiliği yapan Şenocak ilçe başkanı olmadan önce Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği yapıyordu.


Bir dönem profesyonel sporculuk da yapan Bayram Şenocak orta derecede İngilizce bilmektedir.


Şenocak, evli ve bir çocuk...