27 / 04 / 2024

bayrampaşa ora avm iflas

bayrampaşa ora avm iflas

Ziraat Bankası'ndan 2010 yılında alınan 285 milyon euroluk kredi ile uzun süre gündemde olan İstanbul Bayrampaşa’daki Ora AVM’yi inşa eden şirket için verilen iflas kararı bozuldu.

Bayrampaşa Ora AVM iflas etti!

İstanbul Bayrampaşa Ekim 2011'de açılan Ora AVM için 400 milyon dolarlık yatırım yapılmıştı. İçinde 235 mağaza ve iki otel bulunan Ora AVM bir yıl açık kalmadan kapandı.

Ora AVM için flaş iddia!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada 2010'da Ora AVM’ye aktarılan 270 milyon Euro’luk batık kredi için “Siyaset falan, birtakım şeyleri sokmuşlar” diyerek, kredinin verilmesinde dönemin siyasetçilerinin etkili olduğunu iddia etti.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ora AVM, sadece bir yıl sonra iflas ile kapandı. Peki, Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın verdiği kredi mecliste!

CHP'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, iflas kararı verilen Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın yapmış olduğu kredi desteği ile ilgili açıklamalarda bulundu..

ORA AVM için iflas kararı çıktı!

Bayrampaşa'da yer alan Ora AVM iflas etti. 250 mağaza ve otelin bulunduğu AVM’nin toplam borcu 1 milyar 590 milyon lira.

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Ora AVM Çinli yatırımcılara kiraya mı verilecek?

İstanbul Bayrampaşa’daki batık alışveriş merkezi (AVM) Ora’nın Körfez Bölgesi’nden bir fona satılıp Çinlilere kiralanacağı haberi tekstil ve perakende dünyasını ayağa kaldırdı.

Körfez fonu Bayrampaşa’daki Ora AVM'ye talip oldu!

Ziraat Bankası’nın 270 milyon Euro kredisinin riske girdiği Ora AVM’ye bir Körfez fonunun talip olduğu, fonun da AVM’yi Çinlilere kiralayacağı öğrenildi. Ora AVM’nin 2016 yılı sonunda Outlet Center olarak açılacağı konuşuluyor.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Bayrampaşa hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa bayramda kaçta açılacak?

Bayrampaşa Cezaevi arazisine AVM mi yapılacak?

Mahkemenin 3 kez iptal kararına rağmen Bayrampaşa Cezaevi’nin imar planı Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Başkan Aydıner, “İçerisinde AVM yok. Alışveriş merkezlerinin olacağı dükkanlar var” dedi.

Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı?

Carrefour Bayrampaşa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaçta açılacak?

Ora AVM tekrar açılacak mı?

Kapalı gösteri merkezi, temalı park, otel, outlet, fuar ve sergi alanından oluşan Ora AVM, Ekim 2011'de açılmış, 1 yıl dolmadan kapanmıştı. 285 euro kredisini Ziraat Bankası'na tahsil edemeyen AVM'nin sene sonu tekrar açılması planlanıyor.

Ziraat Bankası, kredi verdiği batık Ora AVM için açıklama yaptı!

Ziraat Bankası’nın Kredi Politikaları’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Göğebakan, Ora AVM hakkında ilk kez konuştu. Göğebakan Ora AVM 'nin 1 milyon TL'lik borç için iflas ettiğini açıkladı..

bayrampaşa ora avm iflas Haberi

bayrampaşa ora avm iflas

Bayrampaşa 70 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen batık gayrimenkul projesini hayata geçiren Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme şirketi hakkında verilen iflas kararı kaldırıldı.

Sözcü'den İsmail Şahin'in haberine göre, 29 Ekim 2011'de açıldıktan bir yıl sonra kapanan 450 milyon Euro değerindeki Ora AVM ile gündeme gelen projenin yatırımcı şirketi mali açıdan zor duruma düştü, alacaklar şirketin iflası için başvuru yaptı.

18. Asliye Ticaret Mahkemesi Mahkeme yaptığı yargılama sonrası 17 Eylül 2013 tarihinde şirketin iflasına karar verdi. Mahkemenin kararı da Yargıtay'a taşındı. Yargıtay 23. Hukuk Dairesi, mahkemenin verdiği iflas kararını bozdu ve dosya yeniden ticaret mahkemesine döndü. Davaya bakan İstanbul 18. Asliye Ticaret Mahkemesi 8 Şubat 2018 tarihinde şirketin iflasına karara verdi. Şirket avukatları Yargıtay'a başvurarak kararın iptalini de istedi.  Yargıtay 23.Hukuk Dairesi, 4 Temmuz...