19 / 04 / 2024

bayrampaşa özak hayat tepe satılık

bayrampaşa özak hayat tepe satılık

Teslimlerin Eylül 2014'te yapılacağı Bayrampaşa Hayat Tepe projesinde konut fiyatları 259 bin 336 liradan başlangıç gösteriyor...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Özak Hayat Tepe'deki 51 daire 13.6 milyon Euro'ya satıldı!

Bayrampaşa'da Özak GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesindeki 51 adet dair Elif Emlak'a toplam 13 milyon 612 bin 120 Euro + KDV bedelle satıldı.

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Özak Hayat Tepe ve Metre Groos Market'in 2015 değerlemesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan Hayat Tepe Konut Projesi (ÖZAK GYO A.Ş. Hissesi) ve Metro Gross Market'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Özak Hayat Tepe Suites'te teslimler Aralık'ta başlıyor!

ÖZAK GYO’nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki yüksek kalite standartlarındaki yeni projesi Hayat Tepe Suites’te Aralık ayından itibaren teslimat heyecanı yaşanacak.

Özak GYO'dan bayrama özel 15 bin TL indirim!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesi için Kurban Bayramı'na özel fırsatlar sunuyor. Şirket, Hayat Tepe'de kalan son 3+1 ve 4+1 daireleri için 15 bin TL indirim uygulayacak.

Özak Hayat Tepe Kurban Bayramı kampanyası!

ÖZAK GYO’dan 15 bin TL’lik “Kurban Bayramı” hediyesi. ÖZAK GYO’dan “Mutluluk mimarisi” olarak tanımlanan Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde muhteşem Kurban Bayramı fırsatı!

Bayrampaşa Hayat Tepe yaya geçidi 30 Eylül'de açılacak!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa’daki projesi Hayat Tepe’deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Bayrampaşa Hayat Tepe projesi ulaşıma bağlanıyor!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa'daki projesi Hayat Tepe'deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği ayrıcalıklı bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2014 yılı fiyatları geçerli!

Özak GYO imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerde 2014 yılı fiyatları geçerli olup faizlerde 0,79 olarak sabitlendi.

Hayat Tepe'de eski fiyat avantajı!

ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını korudu. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitledi.

Hayat Tepe'de faiz sabitlendi!

Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitleyen Özak GYO, 3+1 ve 4+1 dairelerde fiyat avantajı sağladı.

Hayat Tepe'de son konutlar için faiz yüzde 0,79'a sabitlendi!

Özak GYO, Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde kalan son konutlar için faizi yüzde 0,79'a sabitledi. Şirket yönetimi bu sayede 3+1 ve 4+1 dairelerde geçen yılın fiyatlarını koruduklarını belirtti.

bayrampaşa özak hayat tepe satılık Haberi

bayrampaşa özak hayat tepe satılık


Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı girişimiyle hayata geçirilen Özak Hayat Tepe İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. Bayrampaşa Hayat Tepe 93 bin 323 metrekare inşaat alanına konumlandırılıyor.


546 adet konutun yer aldığı Özak Bayrampaşa Hayat Tepe Konutları 3 bloktan meydana geliyor. KDV oranının yüzde 1 olduğu Hayattepe'de konut fiyatları 259 bin 336 liradan başlıyor.


Bayrampaşa Hayat Tepe projesinde konut fiyatları şöyle:


1+1 65 metrekare daireler 259 bin 366 TL,

2+1 113 metrekare daireler 394 bin 656 TL,

3+1 151 metrekare daireler 576 bin 521 TL ve

4+1 237 metrekare daireler 928 bin 625 TL olarak satışa sunuluyor.


Özak GYO Hayat Tepe ödeme planı kapsamında öncelikle yüzde 1 peşinat veriliyor ve kalan yüzde 24'lük tutar ise konut tesliminde ödeniyor. Geriye kalan yüzde 75'i ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Bayrampaşa Hayat Tepe projesinin...