19 / 04 / 2024

Özak Hayat Tepe Suites'te teslimler Aralık'ta başlıyor!

Özak Hayat Tepe Suites'te teslimler Aralık'ta başlıyor!

ÖZAK GYO’nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki yüksek kalite standartlarındaki yeni projesi Hayat Tepe Suites’te Aralık ayından itibaren teslimat heyecanı yaşanacak.



Daire sahipleri için yeni yıl ile birlikte yeni yaşamın başlayacağı Hayat Tepe Suites,  merkezi konumu, kolay ulaşım avantajı ve Tarihi Yarımada manzaralı teras havuzu ile fark yaratıyor.  


ÖZAK GYO tarafından Bayrampaşa’da inşa edilen ve referanslı yatırımcılarına satışa sunulan Hayat Tepe Suites projesinde dairelerin teslimi için geri sayım başladı. Aralık ayından itibaren erken teslimatın başlayacağı Hayat Tepe Suites’te, 1+1 ve 2+1’den oluşan toplam 66 daire yer alıyor. 


Çocuklu ailelerden bekarlara veya yatırım yapmak isteyenlere kadar ev sahibi olmak isteyen herkesin sabırsızlıkla beklediği Hayat Tepe Suites yeni yılda yeni bir hayatın kapısını açıyor. Hayat Tepe Suites, merkezi konumu, kolay ulaşım avantajı ve Tarihi Yarımada manzaralı açık teras havuzu ile farkını ortaya koyuyor.  Bayrampaşa’nın alışveriş vadisi içerisinde yer alan Hayat Tepe Suites, şehrin iş yaşamının yanında, sosyal ve kültürel hayatına yakınlığı ile de öne çıkıyor. 


Çift cephe ile daha fazla manzara 

Her biri özel tasarlanan katlarında çift cephe ile daha fazla manzara ve aydınlık avantajı sunan Hayat Tepe Suites’te daireler, süper lüks standartlarda 3,13 metre net tavan ve 2,5 metre doğal ahşap kapı yükseklikleri ile eşsiz ferahlık yaratıyor. Üstelik 1+1 dairelerinde sunduğu yenilikçi kapalı aydınlık mutfak tasarımı ile daha konforlu, geniş ve kullanışlı alanlar sunuyor.


Her türlü konfora sahip olan Hayat Tepe Suites’te, Türk Hamamı, sauna kapalı spor salonundan açık hava parkurlarına kadar sağlıklı bir yaşam için gerekli her türlü altyapı konut sahiplerinin hizmetinde bulunuyor. Hayat Tepe Suites’te 40 metrekareden 72 metrekareye kadar beş farklı seçenekte daire tipleri sahiplerini bekliyor. 



Telefon: (0212) 633 53 53

Web: www.hayattepe.com




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Bayrampaşa’da inşa edilen ve referanslı yatırımcılarına satışa sunulan Hayat Tepe Suites projesinde aralık ayında daireler teslim edilmeye başlanıyor.


Yeni yılda yaşamın başlayacağı Hayat Tepe Suites’te, 1+1 ve 2+1’den oluşan, toplam 66 daire yer alıyor. 40 metrekareden 72 metrekareye kadar beş farklı seçenekte daire tipinin yer aldığı projede tarihi yarımada manzaralı açık teras havuz ile Türk hamamı bulunuyor. Projedeki daireler 3.13 metre net tavan ve 2.5 metre doğal ahşap kapı yüksekliğine sahip. 1+1 dairelerde kapalı aydınlık mutfak tasarımı sunuluyor.



Habertürk 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Özak GYO'nun Bayrampaşa'daki Hayat Tepe Suites projesinde yaşam Aralık ayından itibaren başlayacak. Erken teslimin yapılacağı projede 1+1 ve 2+1 'den oluşan toplam 66 daire yer lıvor. Ha vat Teoe Suites'te daireler 3.13 metre net tavan ve 2.5 metre doğal ahşap kapı yüksekliklerine sahip. Projede; Türk Hamamı, sauna, kapalı spor salonu, açık hava parkurları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Posta




Haber Star Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı...


Özak GYO'nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki yeni projesi Hayat Tepe Suites'te Aralık ayından itibaren teslimat heyecanı yaşanacak. Daire sahipleri için yeni yıl ile birlikte yeni yaşamın başlayacağı Hayat Tepe Suites, merkezi konumu, kolay ulaşım avantajı ve Tarihi Yanmada manzaralı teras havuzu ile fark yaratıyor. Aralık ayından itibaren erken teslimatın başlayacağı Hayat Tepe Suites'te, 1+1 ve 2+1'den oluşan toplam 66 daire yer alıyor. Çocuklu ailelerden bekarlara veya yatınm yapmak isteyenlere kadar ev sahibi olmak isteyen herkesin sabırsızlıkla beklediği Hayat Tepe Suites yeni yılda yeni bir hayatın kapısını açıyor. Hayat Tepe Suites, şehrin iş yaşamının yanında, sosyal ve kültürel hayata yakınlığı ile de öne çıkıyor. 


YÜKSEK TAVANLI 

Her biri özel tasarlanan katlarında çift cephe ile daha fazla manzara ve aydınlık avantajı sunan Hayat Tepe Suites'te daireler, süper lüks standartlarda 3 ,13 metre net tavcın ve 2.5 metre doğal ahşap kapı yükseklikleri üe eşsiz ferahlık yaratıyor. Üstelik 1+1 dairelerinde sunduğu yenilikçi kapalı aydınlık mutfak tasannu ile konforlu, geniş ve kullanışlı alanlar sunuyor. Her türlü konfora sahip olan Hayat Tepe Suites'te, Türk Hamamı, sauna kapalı spor salonundan açık hava parkurlanna kadar sağlıklı bir yaşam için gerekli her türlü altyapı konut sahiplerinin hizmetinde bulunuyor. Hayat Tepe Suites'te 40 metrekareden 72 metrekareye kadar 5 farklı seçenekte daire tipleri sahiplerini bekliyor. 



Star Ek


Geri Dön