26 / 04 / 2024

Taksim 360’ta ilk teslimler Aralık'ta başlıyor!

 Taksim 360’ta ilk teslimler Aralık'ta başlıyor!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360'da ofis bölümlerinin ilk teslimleri Aralık’ta başlıyor. Taksim 360'ın ofis ve rezidans bölümlerine kişiye özel hazırlanan ödeme planları ile sahip olmak mümkün...



Türkiye'nin en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360 projesinde ofis bölümlerinin ilk teslimleri Aralık’ta başlıyor. Günlük iki milyon insanın uğrak yeri olan Taksim'in merkezinde konumlanan Taksim 360'ta yüzde 5 peşinat ve vade farksız 60 aya kadar ödeme seçeneği ile sunuluyor

 

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360'da inşaat devam ediyor. Günlük iki milyon insanın uğrak yeri olan Taksim'in merkezinde konumlanan Taksim 360'ın ofis ve rezidans bölümlerine kişiye özel hazırlanan ödeme planları ile sahip olmak mümkün. 

 

Stüdyodan 4+1'e kadar farklı ünite seçenekleri bulunan projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 354 metrekare arasında değişiyor. Taksim 360 projesi 20 bin metrekarelik alan üzerinde rezidans, ofis ve ticari üniteler dahil olmak üzere toplam 952 üniteden oluşuyor. 

Yatırımcıların ilgi odağı 

Aralık itibariyle ilk ofis bloklarını teslim etmeye başlayacakları söyleyen Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, "Projemiz, Türkiye'nin kentsel yenileme alanında global prestij projesi olarak öne çıkıyor. İstanbul'un tam kalbinde yer aldığımız için yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyoruz. Taksim 360'ı diğer projelerden ayıran en önemli fark, kendine has ruhu ve özel lokasyonu" dedi. 2017 projelerini yurtiçi ve yurtdışından yatırımcılara tanıttıkları hareketli bir yıl olduğunu belirten Özgül, "Avrupa'da yaptığımız 'Roadshow'la Türk ve yabancılar ile hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara Türkiye'deki fırsatları anlattık. Önümüzdeki yıl da aynı çabamız daha geniş bir rotada devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Şehrin merkezine yeni çekim alanı

Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta ve İstiklal Caddesi paralelinde yer alan Taksim 360'ın cephe mimarisi tarihi dokuyu modern mimari ile birleştirirken aynı zamanda bulvar üzerinde yer alacak ticari alanlar, mağazalar ve kafelerle bölgenin yeni bir sosyal çekim alanı olmaya hazırlanıyor. Taksim 360, İstanbul'a gelen yerli ve yabancı turistlerin mutlaka gidilmesi gereken yerler listesinde yer alacak bir proje olarak inşa ediliyor. 


Web : http://www.taksim360.com.tr/tr/

 


Geri Dön