28 / 03 / 2024

Bayrampaşa Pashadora Projesi ödeme koşulları

Bayrampaşa Pashadora Projesi ödeme koşulları

Bayrampaşa Pashadora Projesi kapsamında yer alan konut tiplerinden 4 oda 1 salon ev tiplerinin fiyatları 632 bin TL ile 1 milyon 153 bin TL arasında değişiyor

Bayrampaşa Pashadora Projesi!

Bayrampaşa Pashadora Projesi kapsamında konutların detaylı fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi Bayrampaşa'ya değer katacak!

Bayrampaşa’nın çehresini baştan sona değiştirecek eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

KİPTAŞ Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesi için başvuru yaptı!

KİPTAŞ, Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi'nde Eski Cezaevi kentsel dönüşüm projesi için bakanlığa resmi başvuruda bulundu. Projede 2 bin 608 adet rezerv konut inşa edilecek...

Bayrampaşa Hayat Tepe yaya geçidi 30 Eylül'de açılacak!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa’daki projesi Hayat Tepe’deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Bayrampaşa Hayat Tepe projesi ulaşıma bağlanıyor!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa'daki projesi Hayat Tepe'deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği ayrıcalıklı bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Bayrampaşa Belediyesi'nden Sokağına İsim Ver projesi!

Bayrampaşa Belediyesi, toplam 114 cadde ve sokağın isminin değiştirilmesi için "Sokağına İsim Ver" projesi kapsamında vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Yaklaşık 15 bin vatandaş, sokağına isim vermek için sandık başına giderek oy kullandı.

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde projesi için düğmeye basılıyor!

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Beşi Bir Yerde Projesi'nin temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in katılımıyla 4 Aralık 2014 Perşembe günü saat 14:00'de Muratpaşa Mahallesi 32 Durağı'nda atılacak.

Saroz Bayrampaşa Otel projesi Temmuz 2015'te açılacak!

İlk olarak 152 odalı tasarlanan Saroz Gayrimenkul Bayrampaşa Otel projesinde yapılan kapasite artışıyla birlikte oda sayısı 210'a çıktı. Otelin Temmuz 2015 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor...

Pashadora Bayrampaşa daire fiyatları

Pashadora Bayrampaşa daire fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Pashadora Bayrampaşa'da konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Mes Grup ve Birlik İnşaat, Bayrampaşa'da yeni otel projesine başlıyor!

Mes Grup ve Birlik İnşaat'ın hayata geçireceği 113 odadan meydana gelecek Bayrampaşa otel projesi, Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 17. maddesi doğrultusunda incelendi ve uygun bulundu.

Sultan's Rezidans projesi Bayrampaşa!

Sultan's Rezidans projesi Bayrampaşa 'da yer alıyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Bayrampaşa Pashadora Projesi ödeme koşulları Haberi

Bayrampaşa Pashadora Projesi ödeme koşulları

Bayrampaşa Bölgesi içinde toplam 50 bin metrekarelik inşaat alanından oluşan Pashador projesi, 200 konuttan oluşuyor. Bayrampaşa Pashadora Projesi kapsamında konutların alanları 70 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Bayrampaşa Pashadora Projesi, Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Pashadora Projesi satış fiyatları 1+1'ler için 232 bin TL ile 295 bin TL arasında değişiyor. Bayrampaşa Pashadora Projesi satılık daire fiyatları kapsamında 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL'den başlıyor ve 604 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


 


Bayrampaşa Pashadora Projesi fiyat listesi! 

3 oda 1 salon ev tiplerinin fiyatları 515 bin TL ile 738 bin TL,

4 oda 1 salon ev tiplerinin fiyatları 632 bin TL...