26 / 04 / 2024

bedri sever

bedri sever

Kas İnşaat Tesisat Madencilik ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Reha Sever hayatını kaybetti…

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pelin Hiclal Sever tarafından kuruldu.

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Taha Sever tarafından kuruldu.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

İka Teknoloji Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İka Teknoloji Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de Osman Bedri Başlılar tarafından kuruldu.

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Millet bahçesi projeleri TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye genelindeki millet bahçesi projelerine dair bazı verilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Serbest bölgelere tahsis edilen Hazine taşınmazları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla mülkiyeti Hazineye ait olup serbest bölgelere tahsis edilen taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir'in 2021 yılındaki yatırım programı TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bakanlığın İzmir'de 2021 yılında yapımı ve uygulanması devam eden yatırımlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Nerro İnşaat Kimya Orman Ürünleri Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nerro İnşaat Kimya Orman Ürünleri Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  400 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Sever tarafından kuruldu.

bedri sever Haberi

bedri sever
Kas İnşaat Tesisat Madencilik ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Reha Sever hayatını kaybetti. Sever ayrıca, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Bedri Sever’in de...