17 / 04 / 2024

Beka Endüstri İnşaat adres 

Beka Endüstri İnşaat adres 

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kahraman Çavuş ve Muharrem Berkay Sucu ortaklığında kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk İnce tarafından kuruldu.

Saygem Endüstri İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygem Endüstri İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Sayğın tarafından kuruldu.

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Coşkun tarafından kuruldu.

Beka Endüstri İnşaat adres  Haberi

Beka Endüstri İnşaat adres 

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...