26 / 04 / 2024

belediye şirketleri iş başvurusu

belediye şirketleri iş başvurusu

Personel alımları tüm hızıyla sürerken, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alımı ilanı daha yayımlandı. Söz konusu ilana göre, belediye şirketine 65 yaşına kadar ilkokul mezunu çok sayıda personel alınacak. İşte o personel alımı ilanı ile ilgili detaylar...

Dünyaca ünlü analistler açıkladı: Konut satışları yaz aylarında tavan yapıyor!

Evercore ISI analistleri, konut inşaat şirketleri için hazırladığı ankette sektörün yaz aylarının sonlarında ve sonbahar mevsiminde bir düşüş yaşandığını açıklayarak yaz aylarında satışların rekor kırdığını belirtti.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Belediye 15 iş yeri satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar'da yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 10 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye 3 iş yeri ve 1 arsa satacak! Kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Şazi ve Gölbaşı'nda yer alan 3 adet iş yeri ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 6 kat konut imarlı arsayı 153 milyon TL'ye satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da konumlanan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardığını duyurdu. Belediye arsa için 153 milyon TL istiyor.

Belediye 6 iş yeri satacak! İhalesi 28 Ağustos'ta!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan altı adet dükkanı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan dükkanların alanları 174,7 metrekare ile 178,8 metrekare arasında değişiyor. 

Belediye 67 iş yerini kiraya verecek! Kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yer altı Çarşısı'nda yer alan toplam 67 adet dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde “Kapalı Teklif Usulü” gerçekleştirilecek.

Belediye işçilerine kadro gelişmesi! Reform niteliğinde adımlar atılacak! Açıklamalar peş peşe geldi!

Belediye işçilerine kadro düzenlemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında yaptığı açıklamada çalışmanın neredeyse bittiğini söylemişti. Peki, Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Belediye işçisine kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine son dakika kadro müjdesi var mı?

Belediyede çalışan işçiler kadrolu olup olmayacaklarını merak ediyor. Peki, gündemde konuya ilişkin son dakika gelişmeleri neler? İşte detaylar...

Belediye şirket işçilerine kadro ne zaman yasalaşacak? Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Türkiye’ Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 28 Mayıs tarihinde sandık başına gidecek. Seçim sonrası TBMM’nin açılacak ve ilk gündem maddesi taşerona kadro olacak. Peki, belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Belediye işçilerine kadro müjdesi! Bakan Bilgin son dakika açıklamasıyla duyurdu!

Geçici işçilere kadro düzenlemesinin Resmi Gazete'de açıklanmasının ardından belediye şirket işçilerine kadro için ayrıntılar sorgulanıyor. Konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den flaş bir açıklama geldi.

GSM şirketleri için çok konuşulacak kararname yayımlandı: Borcu silen vergiyi az ödeyecek!

Elektronik haberleşme ve su yapıları denetim hizmetleri ile ilgili tedbirleri içeren 140 sayılı OHAL Kararnamesi yayımlandı. Kararname kapsamında, GSM şirketleri, depremzedelerin borçlarını silmeleri ve OHAL süresince oluşan borçlardan feragat etmeleri durumunda, bu tutarları vergiden düşebilecek.

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.

belediye şirketleri iş başvurusu Haberi

belediye şirketleri iş başvurusu

Personel alımları tüm hızıyla sürerken, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alımı ilanı daha yayımlandı. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, çeşitli pozisyonlar için gerçekleştirilecek olan personel alımında 55 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

Peki en az ilkokul mezunlarının alınacağı pozisyon için başvurular başladı mı? İşte detaylar...

Kamupersonelinet'in aktardığına göre, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, başvuru yapacak olan kişilerin en az ilkokul mezunu olması gerektiği bildirildi.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU ADAYLAR ALINACAK

İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan işçi ilanı kapsamında başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olması şartı aranıyor. Bunun dışında söz konusu adayların 18 yaşını tamamlamış olması da aranan şartlar arasında. Söz konusu pozisyon için  65 yaşına kadar olan herkesin başvuruları değerlendirilecek.

HANGİ KADROLARA ALIM GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Alım gerçekleştirilecek...