23 / 04 / 2024

Bergama Madencilikten yeni tesis

Bergama Madencilikten yeni tesis

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlandı. TOKİ, 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den o ile yeni millet bahçesi müjdesi!

81 ilde yeni millet bahçeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

TOKİ İzmir Bergama 2020 projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama'da 274 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Bergama'ya 274 yeni konut!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bergama Belediyesi'nden 2020'de imar harcında indirim!

Yeni yılın ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Bergama Belediyesi, yeni yıla müjdeli haberlerle başladı.

Bergama yeni mezbahasına kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay faaliyeti durdurulan Bergama Mezbahası'nı iyileştirme çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamladı ve yeniden hizmete açtı.

İzmir Bergama’ya yeni köprü geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama’da 2.2 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni taşıt köprüsü yaz aylarında hizmete girecek.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

İzmir Bergama Kültür Merkezi açıldı!

İzmir yeni bir sanat mabedi daha kazandı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin işbirliğiyle tamamlanan Bergama Kültür Merkezi (BERKM), CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Bergama'ya yeni yol yatırımları!

Bergama Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile büyükşehir yasası sonrası köylerden mahallelere dönüşen yerleşim yerlerinde sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

Bergama Madencilikten yeni tesis Haberi

Bergama Madencilikten yeni tesis

Bergama Madencilik, inşaat başta olmak üzere tarım, seracılık, gıda, metalurji, seramik ve cam, ilaç, kimya gibi pek çok alanda kullanılan perlit üretimi için yatırımları hızlandırdı. Şirket, Aliağa ile Akhisar’da 100 milyon dolara hayata geçirdikleri ve yapımı halen süren tesislerinde bu yıl içinde üretime başlamayı hedefl iyor. 


Çullas Group şirketlerinden Bergama Madencilik İzmir, Manisa, Çanakkale ve Ankara’daki toplam 5 bin 752 hektar alana yayılmış 10 sahadan elde ettiği perlitleri Bergama ve Konya’daki tesislerinde işliyor. Firma, perliti hem ham hem de son ürün olarak pazara sunuyor. 


Şirketlerini 2004’te kurduklarını söyleyen Çullas Group Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çullas, “2006’da 34 bin 500 metrekarelik, tam otomasyonlu üretim teknolojisine sahip perlit kırma eleme ve genleştirme tesisini hayata geçirdik. Şu an 10 perlit madenimiz ve iki perlit...