24 / 04 / 2024

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

New Art Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

New Art Dekorasyon Limited Şirketi Kadıköy'de Khalıl Snanı, Nızar Saadoun ve Seıf Eddıne Tıne ortaklığında kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli Nızar Fakhourı tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Megatron Enerji Sistemleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megatron Enerji Sistemleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zareı Bajehbaj, Mehdı Zarın Pouya ve Mohammad Rahbar Javıd Ebrahım ortaklığında kuruldu.

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün 498 bin TL sermaye bedeli ile Yıldır Özar tarafından kuruldu. 

Zeynep Korel babasının mirası için izale-i şüyu davası açtı!

Mirasçılık (veraset) belgesi almak için Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel’e dava açan Zeynep Korel, veraset ilamı davası sonrasında payına düşeni almak için izale-i şüyu (ortaklığın giderilmesi) davası açtı.

Zeynep Korel'den kardeşi Bergüzar Korel'e miras davası!

Daha önce annesi Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel hakkında suç duyurusunda bulunan Zeynep Korel mirasçılık belgesi almak için dava açtı. 

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Bergüzar Korel kahve dükkanını kapattı!

Oyuncu Bergüzar Korel, “Hayalimdi” diyerek açtığı kahve dükkanını kapattı. Ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.

Bergüzar Korel'in hayranları Kamboçya'da ev yaptırdı!

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'in hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucu evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

İç Mimar Efe Kağan Hızar’dan kalp krizini heykele dönüştüren tasarım!

Studio Vertebra’nın kurucu ortağı İç Mimar Efe Kağan Hızar, olayları, fikirleri, kavramları, kent mekânlarını ve binaları kavramsal grafik partisyonlar ve müzikal besteler aracılığıyla, yeniden yapılandırıyor. 

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Haberi

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

Oyuncu Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; iki ünlü oyuncunun, bebek odası için de profesyonel yardım aldığı ortaya çıktı. 

Magazin kulislerinde, ikilinin o oda için 150 bin liraya yakın harcama yaptığı söyleniyor.

Çiftin ilk çocukları Ali, 2010 yılında...