26 / 04 / 2024

berrak tüzünataç ev

berrak tüzünataç ev

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

Berrak Tüzünataç Soho'da ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç New York Soho'da bir ev kiraladı...

Yüksek kiraların çözümü ev arkadaşı oldu!

Türkiye'de artan kira fiyatlarının çözümü ev arkadaşı oldu. Fakat ev sahibinin izni olmadan alt kiracı alınması halinde evden çıkarılma riski bulunuyor.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın ABD'ye yerleşme planı ertelendi!

Bir dönem ABD’de kalan Berk Suyabatmaz’ın oraya yerleşme konusunda sevgilisi BerrakTüzünataç’a teklifte bulunduğu iddia edilmişti. Çift, salgın nedeniyle planlarını rafa kaldırdı.

Berrak Tüzünataç kiradan kurtuldu!

Senelerdir kendisine ev almayan ve hep kirada oturan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç sonunda bir ev aldı.

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

Babacan Premium'da bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Premium'da Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor.  Sınırlı sayıda daire için geçerli kampanyada 120 ay, bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Berrak Tüzünataç Rize'den ev aldı!

Türk sinema ve dizi oyuncusu ünlü Berrak Tüzünataç, Karadeniz yaylalarından ev alan ünlüler arasına girdi. Berrak Tüzünataç Rize'den ev aldı.

Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu'nun Etiler'deki evine taşındı!

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

Ruslar Türkiye'den ev almaya devam ediyor mu?

Rusya Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği Başkanı Rimma Rizayeva,"Rusya ile Türkiye arasında dostluk olmalı. Gerginliğin hiçbir ülkeye faydası yok. Türkiye’den ev alan Ruslar da var. Onlar henüz evlerini satmadı." dedi.

10. İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 2-5 Nisan'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Fuar, Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek.

Gurbetçiler Türkiye'den ev alırken nelere dikkat etmeli?

Her yıl bahar ve yaz mevsiminde olduğu gibi bu sene de yine yüzbinlerce gurbetçi vatandaşımız Türkiye’ye gelecek. Peki gurbetçiler Türkiye'den ev alırken nelere dikkat etmeli?

Meryem Uzerli Türkiye'den ev bakıyor!

Ocak ayından itibaren Türkiye'de yaşamaya başlayacak olan Meryem Uzerli Türkiye'de ev bakıyor. Uzerli, ''Bir yandan ev bakıyorum. Kızım Lara da yanımda olacak. Rahat etmesi lazım'' dedi.

Yeni Tüketici Kanunu ruhsatsız projelerde ev satışını yasakladı!

Ruhsatsız projelerde ev satışı artık yasak ancak bazı inşaat firmaları yasağı delmenin yolunu senetli satışta buldu. Ruhsat sürecini beklemek istemeyen şirketler ise senetli satışlara yöneldi..

berrak tüzünataç ev Haberi

berrak tüzünataç ev

Geçtiğimiz ay Arnavutköy’deki evinden sevgilisi Birkan Sokullu’yla birlikte çıkan Berrak Tüzünataç evinden taşındı.


Etiler’de 6.000 TL’ye yeni bir ev kiralayan Tüzünataç, Gebze’deki yoğun çekim temposundan yeni evine yerleşememişti. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.


Vatan...