26 / 04 / 2024

bersay

bersay

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat iletişim yönetimi için Bersay İletişim Grubu ile anlaştı.

Tepe İnşaat'ın PR ajansı Bersay oldu!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat iletişim yönetimi için Bersay İletişim Grubu ile anlaştı.

Keleşoğlu Holding'in PR ajansı Bersay İletişim oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding, stratejik iletişim danışmanlığı süreçlerindeki tüm çalışmalarını Bersay İletişim Danışmanlığı ile yürütmeye başladı.

Ayşin Kaymaz Türkman kimdir?

Ocak 2015 tarihi itibariyle Bersay İletişim Grubu'ndan ayrılarak Torunlar'da Kurumsal İletişim Direktörü olarak göreve başlayan Ayşin Kaymaz Türkman kimdir? Ayşin Kaymaz Türkman hangi işlerde görev aldı?

Ayşin KAYMAZ TÜRKMAN Bersay'dan ayrıldı!

Ayşin KAYMAZ TÜRKMAN yaklaşık 9 yıldır kar ortağı ve danışmanı olarak birlikte çalıştığı Bersay İletişim Grubu ile bugün itibariyle yollarını ayırdı.

Gürsu Bahar Ünal Kurumsal İletişim'den ayrıldı!

Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Gürsu Bahar Ünal 3 yıldır Genel Müdürlüğü'nü yürüttüğü Kurumsal İletişim A.Ş. şirketinden ayrıldı. Ünal, Kurumsal İletişim A.Ş.'den önce de Manifesto PR ve Bersay İletişim'de çalıştı.

Erkan Yılmaz Bersay İletişim'den ayrıldı!

Erkan Yılmaz, 1990 yılında kurulan ve gayrimenkul, enerji, finans, sigorta, parekende, ulaştırma ve daha bir çok sektörde iletişim danışmanlığı yapan Bersay İletişim Grubu'ndan ayrıldığını açıkladı...

Seranit, Bersay İletişim Danışmanlığı ile çalışmaya başladı!

Türkiye'nin seramik alanında faaliyet gösteren Seranit, stratejik iletişim danışmanlığı süreçlerimizdeki tüm çalışmaları Bersay İletişim Danışmanlığı ile yürütmeye başladı

Mar Yapı, Bersay'la çalışma kararı aldı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul şirketlerinden Mar Yapı ve projeleri, 20 yıllık geçmişiyle iletişim sektörünün lideri konumunda olan Bersay İletişim Danışmanlığı ile çalışma kararı aldı

bersay Haberi

bersay

Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. Bilkent Holding’in güçlü yapılarından biri olarak, yılların deneyimi ile pekişmiş şirket kültürü, sağlam temeller üzerine kurulmuş mali yapısı ve saygın kurumsal kimliği ile Türkiye’de ve dünyada yapı sektörünün yenilikçi ve gelişime odaklı lider kuruluşlarındandır.


Beykoz Konakları, Narcity, Narlife, Park Mozaik ve Tepe Prime gibi gayrmenkul sektöründe öncü olmuş projeleri hayata geçiren Tepe İnşaat’ın Kanyon, İş Bankası Genel Müdürlük Binası, Ankara Esenboğa Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminal Binası ve İstanbul Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali ve Katlı Otoparkı gibi birçok önemli simge yapı ve projede imzası...