24 / 04 / 2024

Best in Class sertifikası

Best in Class sertifikası

Mimari tasarımıyla ön plana çıkan, birçok uluslararası ödüle layık görülen Zorlu Center, web sitesinin tasarımıyla da iddialı. Zorlu Gayrimenkul'un hayata geçirdiği Zorlu Center’ın Web Sitesi, uluslarararası arenada “Sınıfının En İyisi” seçildi.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Class Top İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Class Top İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi'de Dojwar Abdı tarafından kuruldu.

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Mecid Dizman ve Baran Subaşı  tarafından kuruldu.

A Class Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergen tarafından kuruldu.

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 600 bin TL sermaye bedeli ile M.A.E Abbas tarafından kuruldu.

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aziz Ay, A. Wael Hayel Barakat ve Mehmey Ay ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Eroğlu Holding’in DNM şirketine ödül!

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye iel bugün Murat Eruçar ve Hülya Eruçar imzasıyla kuruldu.

Garantimortgage.com'a iki global ödül!

Garantimortgage.com, The Interactive Media Avvards'dan 'Best in Class', The Stevie Avvards'dan ise 'Bronz Stevie' ödülleriyle döndü.

Best in Class sertifikası Haberi

Best in Class sertifikası

Uluslararası arenada web sitelerini teşvik ve desteklemek amacıyla kurulan Interactive Media Awards (IMA), Zorlu Center’ın Web Sitesi’ni, Gayrimenkul-Yapı kategorisinde 2012 yılının en iyisi olarak belirledi. IMA’nın verdiği en yüksek onur ödülünü alan  Zorlu Center Web Sitesi, kapsamlı bir değerlendirme sonucunda “Sınıfının En İyisi” seçildi.


IMA’nın ‘’Best in Class’’ sertifikasını alan Zorlu Center Web Sitesi, tasarım, içerik, fonksiyonel özellikler, kullanılabilirlik, standartlara uygunluk, çapraz tarayıcı uygunlugu kriterlerinde değerlendirmeye alındı. Sonuçta IMA’nın profesyonel jürisi tarafından en iyi olarak belirlendi ve toplamda 489 puan alarak rakiplerini geçti.


Zorlu Center için hazırlanan web sitesi üst düzey teknolojiler ve kullanışlılık öğeleriyle planlandı. Zorlu Center web sitesinin hem görsel kodları, hem de bilgi mimarisi farklı hedef kitlelerin kolayca aradığını bulacağı ve doğru konumlandırmayı ayrı ayrı hissettirebilecek şekilde tasarlandı. 


Zorlu...